Simonie

Sitemap

Her er oversigten over hvad du kan finde på Simonie.dk

Dette er mit sitemap, som man kalder det, så her finder du alt hvad jeg har at byde på.

Indlæg

Livsstil


Velkomme til Simonie.dk

Her kan du se alle de indlæg jeg har på min side i et overblik.

Livsstil

Her finder du en blandet omgang af indlæg om alt lige fra mad til motion. Der vil være masser af test, tips og guider til hverdagen gøremål, store som små. Inspirerende indlæg om sundhed og kost, hvor jeg gerne vil introducere dig for nye og spændende emner, og måske noget du aldrig har set og hørt om før.

Mode

Mode har igennem mange år været mit ekspert-område her på Simonie.dk. Jeg elsker at spotte nye trends.

Jeg prøver at finde den alternative og anderledes mode til dig der gerne vil have lidt kant og skille dig lidt ud fra mængden. Her finder du alle mine indlæg om mode og jeg sørger altid for at holde dem opdateret. Jeg følger med hvis der er udsalg eller lækre ting på tilbud.

Skønhed

Jeg vil gerne hjælpe med endnu flere tips, trick og test af skønhedsprodukter her på simonie.dk. Derfor ser du her min samling af indlæg om skønhed hvor du kan finde alt lige fra den bedste ansigtscreme til viden om hvor hurtigt dig hår vokser. Læs med her og bliv klog på din egen naturlige skønhed. Jeg går ind for miljøvenlige og økologiske produkter, så jeg prøver altid at finde alternativer der dækker dette.

Bolig

I Danmark er boligen vigtig. Klimaet og kulturen gøre boligen til samlingpunktet for familien og vennerne. Din bolig er din base, dit hjem. Her er alle mine spændende indlæg om bolig, som vi håber kan inspirere dig til et hjem hvor du føler dig godt tilpas.

Gaveideer

Her er oversigten med alle mine indlæg med gaveideer og gaveønsker. Brug siden her til inspiration når du skal finde en god gave. Her er masse af sider med julegaveønsker og alternativer til din ønskeseddel. Hvis du ikke ved hvad du skal ønske dig, eller måske så har du alt hvad du skal bruge, så kan du finde masser af nye ideer til gaver på alle disse sider. Gaver til ham og Gaver til hende er mine to største indlæg med flest læsere.