Simonie

Sitemap

Her er oversigten over hvad du kan finde på Simonie.dk

Dette er vores sitemap, som man kalder det, så her finder du alt hvad vi har at byde på.

Indlæg


Velkomme til Simonie.dk

Her kan du se alle de indlæg vi har på vores side i et overblik.

Livsstil

Her finder du en blandet omgang af indlæg om alt lige fra mad til motion. Der vil være masser af test, tips og guider til hverdagen gøremål, store som små. Inspirerende indlæg om sundhed og kost, hvor vi gerne vil introducere dig for nye og spændende emner, og måske noget du aldrig har set og hørt om før.

Mode

Mode har igennem mange år været vores ekspert-område her på Simonie.dk. Vi elsker at spotte nye trends. Vi prøver at finde den alternative og anderledes mode til dig der gerne vil have lidt kant og skille dig lidt ud fra mængden. Her finder du alle vores indlæg om mode og vi sørger altid for at holde dem opdateret. Vi følger med hvis der er udsalg eller lækre ting på tilbud.

Skønhed

Vi vil gerne hjælpe med endnu flere tips, trick og test af skønhedsprodukter her på simonie.dk. Derfor ser du her vores samling af indlæg om skønhed hvor du kan finde alt lige fra den bedste ansigtscreme til viden om hvor hurtigt dig hår vokser. Læs med her og bliv klog på din egen naturlige skønhed. Vi går ind for miljøvenlige og økologiske produkter, så vi prøver altid at finde alternativer der dækker dette.

Bolig

I Danmark er boligen vigtig. Klimaet og kulturen gøre boligen til samlingpunktet for familien og vennerne. Din bolig er din base, dit hjem. Her er alle vores spændende indlæg om bolig, som vi håber kan inspirere dig til et hjem hvor du føler dig godt tilpas.

Gaveideer

Her er oversigten med alle vores indlæg med gaveideer og gaveønsker. Brug siden her til inspiration når du skal finde en god gave. Her er masse af sider med julegaveønsker og alternativer til din ønskeseddel. Hvis du ikke ved hvad du skal ønske dig, eller måske så har du alt hvad du skal bruge, så kan du finde masser af nye ideer til gaver på alle disse sider. Gaver til ham og Gaver til hende er vores to største indlæg med flest læsere.