Simonie
kanel swirls opskrift kanelsnurrer

Verdens bedste Nutella-snurrer swirls

Verdens mest luftige nutella-snurrer swirls

I disse tider har mange masser af tid til at bage.

Og her på Simonie.dk vil vi heller ikke snyde jer for vores favorit nutella “swirls” snurrer, eller hvad de nu kaldes ?

Jeg valgte at bruge sammen opskrift til dejen som jeg gør med kanelsnegle, og det blev super lækkert og luftigt.

Opskriften giver 6 swirls

Du skal bruge:

1,5 dl lunkent mælk
30 g gær
½ æg
40 g flydende smør ( en smule afkølet)
½ spsk sukker
½ tsk salt
300 g mel
Æg til pensling
Nutella

Hvordan laver man dem?

Start med at smuldre gæren i mælken.
Tilsæt smør samt æg, og rør rundt med et piskeris.
Tilsæt resten af ingredienserne (tilsæt gerne melet lidt af gangen).
Ælt dejen godt og grundigt til den bliver luftig.
Lig et fugtigt viskestykke henover og lad dejen hæve i 30 minutter

Når dejen er klar deles den i 6 lige store boller.
Rul bollen ud, så den er så tynd som den kan blive uden at gå i stykker – den skal helst rulles så det bliver en oval og ikke en cirkel.
Smør et godt lag nutella på dejen.
Når dette er gjort rulles dejen til en aflang pølse.
Tag en brødkniv og skær på langs igennem rullen.
Så tages begge sider og snurres sammen, når dette er gjort så rulles ‘fletningen’ rundt om sig selv, til at det ligner en pæn snurre. – (Hvis det er svært at forstå, findes der utallige videoer på youtube der viser hvordan man gør).

Snurrerne pensles med æg og bages ved 180 grader (varmluft) i ca. 12-13 minutter.

Verdens bedste kanelsnurrer swirls nutella

Tilføj kommentar