Simonie
bedste kosttilskud mod træthed og piller til mere energi

10 bedste kosttilskud mod træthed og piller til mere energi

Jeg har lavet en oversigt med de bedste kosttilskud mod træthed til dig der føler sig træt ofte eller hele tiden.

Nogle vitaminer giver mere energi end andre og nogle piller er bedre end andre mod træthed.

I dette indlæg ser jeg mest på naturmedicin mod træthed, men har også mere indlysende tilskud med som eksempelvis dem med koffein. Hvis du ikke bryder dig om koffein, så er der også gode alternativer på denne liste.

Bedste kosttilskud mod træthed uden koffein

Hvis du ikke har det så godt med koffein, så kan du sagtens finde et godt kosttilskud uden koffein der kan friske dig op.

Det kosttilskud som jeg har testet og som jeg egentlig synes gjorde det rigtig godt med hensyn til at kvikke op og fjerne følelsen af træthed og udmattelse, er dette lækre kosttilskud fra Solaray.

Bedste kosttilskud mod træthed uden koffein

SOLARAY ALL ENERGY – LÆS MERE

Jeg køber praktisk talt aldrig andre kosttilskud en Solaray da det altid har en god kvalitet og jeg føler at man får det for pengene som man forventer. Dette kosttilskud er en kombination af vitaminer, mineraler og urter (som mange andre Solaray tilskud) men adskiller sig fordi den er sammensat til at give ekstra energi i hverdagen.

Dette kosttilskud er også godt at tage før sport eller store præstationer. Indeholder rosenrød og russisk rod som er med til at holde hjernen skarp og det mentale på plads.

Solaray indeholder også en række B-vitaminer der kan være godt hvis din træthed skyldes stress.

Anmeldelse af Solaray Energy: En af de mere seriøse anmeldelser af “All energy” kommer faktisk fra Scleroseforeningen og her er der en god tro på at dette tilskud kan hjælpe mod noget af den træthed man kan opleve med sclerose.

Det mest effektive kosttilskud mod træthed

Jeg har en favorit selv når det drejer sig om et kosttilskud der øger din energi, giver mere fokus og forbedrer din mentale klarhed og det er denne “Hjerne Kompleks” kapsel som blandt andet indeholder koffein.

mest effektive kosttilskud mod træthed - testvinder

Denne kapsel indeholder en blanding af nogle af de mest klassiske kosttilskud mod træthed, nemlig koffein, gingko biloba og ginseng. Det er min test-vinder når det drejer sig om at få mere energi.

Jeg har fik dette kosttilskud anbefalet af en ven der selv brugte til motivation i forbindelse med fitness, og jeg selv havde blot brug for et tilskud i vintermånederne hvor jeg ofte føler mig ekstra træt.

Det er virkelig et spændende kosttilskud som har en god sammensætning af vitaminer, men også andre gode ting mod træthed som Ashwagandha, gurkemeje og taurin (som også er kendt fra Red Bull).

Pille mod træthed med koffein

Det bedste middel mod træthed er koffein, søvn og sund kost med rette vitaminer og mineraler.

Der er ingen tvivl om at koffein kan noget mod træthed og derfor mange drikker så meget kaffe.

Dette kosttilskud kan både gøre dig frisk men også et kosttilskud der øger din fedtforbrænding, og derfor kan dette være et godt alternativ til dig der også mangler energi til fitness og slankekur.

Pille mod træthed med koffein

ACTIVE T5 PLUS – LÆS MERE

Dette tilskud indeholder grøn te og grøn kaffe, så du får alle de gode egenskaber fra disse klassiske opkvikkende drikke i dette kosttilskud. Faktisk også et kosttilskud for dem som går og småfryser og mangler noget der får kroppens varme op.

Dette tilskud indeholder også guarana som er en klassisk energidrik fra det sydamerikanske kontinent, så alt i alt et tilskud med de bedste ting fra forskellige verdensdele der skal hjælpe dig mod træthed og få din fedtforbrænding op.

Gerimax er populært mod træthed

Når man samler sådan en liste med gode ideer til hvad man kan gøre mod træthed, så opdagede i hvet fald jeg, at der var mange produkter som jeg havde set før (mange gange) men som jeg aldrig havde prøvet.

Gerimax er populært mod træthed

GERIMAX INSTANT ENERGY 99 KR

Gerimax giver dig måske det billigste kosttilskud mod træthed, i hvert fald når det drejer sig om indkøbsprisen og er værd at prøve hvis du konstant føler dig træt og uoplagt.

Gerimax Instant Energy er det energi-boost for dig, når du skal præstere noget særligt både psykisk og fysisk.

Gerimax Instant Energy indeholder guarana samt ginseng-rod som er en af de ældste og mest berømte planter i Østasien.

Ginseng, der hjælper med at vedligeholde fysisk og mental præstationsevne i perioder med lavt energiniveau, udmattelse, træthed og tab af koncentration.

Et velkendt tilskud til trætheden

OmniQ10 Energy kan du måske kende på etiketten og det er fordi at dette kosttilskud er kendt og brugt af mange danskere.

Et velkendt tilskud til trætheden

OmniQ10 Energy 249 kr.

OmniQ10 Energy findeholder Coenzym Q10 i en høj dosis og kvalitet, samt med vitamin C og solsikkelecithin, der bidrager til en effektiv udnyttelse af det indhold af Q10.

Tror egentlig at mange ville får mere energi bare ved at tage et ekstra tilskud af vitamin C da kroppen ikke kan lagre vitamin C, så har man faktisk brug for det løbende. Q10 virker bedre med vitamin C.

5 enkeltstående tilskud der kan hjælpe mod træthed

Man behøver ikke at købe et kosttilskud med blandede vitaminer, mineral og urter for at gøre noget imod træthed. Her er 5 af de bedste kosttilskud du også kan overveje at afprøve, og her er det måske fordi du allerede i forvejen tager kosttilskud, og derfor bare har brug for et “tillæg mod træthed”

Vitamin B2

Vitamin B2 er ret vigtigt for at dræbe træthed. Det er en fantastisk energikilde, som nedbryder kulhydrater til brændstof. Du kan finde det i fødevarer som mandler, vilde ris og svampe.

Magnesium

Magnesium er et af de livsvigtige næringsstoffer, vi har brug for i vores krop. Det hjælper med at udrydde træthed. Du kan tage det som et supplement eller kan gå efter magnesiumrige fødevarer som avocado, mandel og spinat.

Avocado indeholder masser af magnesium

Vitamin B6

Dette nyttige vitamin hjælper os med hjernens udvikling og holder nerve- og immunsystemet sundt ifølge Mayo Clinic. For at få dette vitamin i din krop, skal du række ud efter fødevarer som fisk, kartofler og bananer.

Bananer har meget vitamin B6

Coenzymq10

Dette er en antioxidant, der er involveret i energiproduktion. Det er også kendt for at hjælpe med at forbedre dine hjertesygdomme. Du kan få mest muligt ud af dette vitamin fra fødevarer som kød, fisk og fuldkorn.

Omega 3S

Vi har alle brug for omega-syrer i vores krop for at føre en sund livsstil. Det forbedrer cellefunktion, hjernesundhed og er et nyttigt næringsstof til at bekæmpe træthed. Fisk og nødder er gode kilder til omega 3S.

Konlussion

Så nåede jeg til vejs ende med denne artikel om kosttilskud mod træthed og jeg er glad for at du gad at læse med.

Jeg håber du fandt den information du skulle bruge til at vælge en kapsel, pille eller andet tilskud der kan give dig lidt mere energi og overskud, og mest af alt noget der kan mindske din træthed.

Men hust at det allerbedste middel mod træthed er søvn og en fornuftig livsstil, men nogle af de tilskud der er her i indlægget kan hjælpe dig med at finde overskud til at fokusere på at får styr på livsstilen også.

Kig lidt rundt her på min blog og læs om andre spændende emner indenfor livsstil. De mest populære indlæg er dem om det bedste kollagenpulver, som får rigtig mange besøgende, men også indlæg omkring CBD olie og hvordan det kan hjælpe mod både søvnløshed og smerter.

Jeg vil ønske dig en god dag som forhåbentlig fremover bliver mere frisk også.