Simonie
Bedste middel mod snorken - hjælp han snorker

Bedste middel mod snorken – hjælp han snorker

Enten oplever du selv at ham du sover med snorker, eller måske hende ?

I denne artikel vil jeg vise dig at der er forskellige midler mod snorken som måske kan hjælpe selv den der snorker allermest.

Jeg har fundet alle de produkter på nettet der kan hjælpe en person med at stoppe med at snorke.

De 3 mest populære midler mod snorke

Baseret på forskellige artikler, test, erfaringer og anbefalinger, så starter jeg lige med de 3 anti-snorke produkter som jeg mener er mest interessante at prøve.

Et middel mod snorken er i mine øjne bedst når det ikke er at for upraktisk og når det ikke forstyrrer søvnen fordi det er lidt upraktisk eller knap så behageligt at have på.

Et snorkebælte for behagelig søvn

Jeg starter med dette behagelig snorke-bælte som er for dem der hele til lægger sig på ryggen og at de så er grunden til snorke.

snorkebælte middel mod snorken

Anti Snorkebælte Beuer SL 40

Bæltet placeres rundt om brystet, og med de to elektroder på bagsiden, og det er netop det at det sidder om brystet der gør at det ikke er så ubehageligt at have på.

På fronten sidder en aftagelig kontrolenhed, der har en positionssensor, der registrerer, når du ligger på ryggen.

Når du gør det, udsender elektroderne en lille ufarlig elektrisk impuls.

Impulsen får kroppen til at reagere ved at ændre sin liggeposition og hvis man ikke flytter sig væk fra ryggen, så fortsætter impulserne indtil man gør.

En spray imod snorken

Der er mange der har glæde af en spray mod snorken, og det er nok også den nemmeste måde at gøre noget ved det.

En spray imod snorken

Snoreze spray mod snorke

Snoreeze er en spray med myntesmag til halsen, som dæmper snorken, forårsaget af dehydrering af din hals.

Denne spray behandler hovedårsagen til snorken nemlig dehydreing og vibrering af det bløde væv i halsen.

Snoreze beroliger og smører halsen i op til 8 timer og derfor holder den hele natten igennem.

Produktet består af naturligt indhold.

Breath Right Næsestrips mod snorke

En anden billig og nem ting at teste mod snorken er en næsestrip.

Breathe Right Næsestrips er fleksible fjederlignende bånd som skånsomt løfter og åbner næsen, så luften bedre kan passere.

Breath Right Næsestrips mod snorke

Breath Right næsetrips 50 kr.

Breathe Right er uden lægemiddel og klinisk bevist til straks at åbne næsen, så du lettere kan trække vejret.

Ved at lette vejrtrækningen gennem næsen istedet for gennem munden, kan næsestrips hjælpe til med at reducere eller endda afhjælpe snorken.

Jeg synes de fleste burde teste denne type mod snorken, da det er ret billigt lige at få afgjort om det kan hjælpe eller ej.

Ved at afprøve dette, så finder du ud af om det er tilstoppet næse der skyldes snorken, og så kan du måske finde nogle mere langtidsholdbare løsninger, som ikke koster 5 kr. om dagen.

Andre midler mod snorken

Der er også andre spænede midler mod snorken som jeg også lige synes du skal kende og som kan være værd at test og afprøve.

Det der altid hjælper mod snorken

Når alt andet fejler, så skal du være glad for at høretelefoner er så tekniske nu om dage at de kan lukke alt lyd ude (næsten)

Det kaldes “Noise canceling” og hvis du gerne vil sove selvom nogen snorker, eller andet der larmer, så er det altså mit bedste forslag.

Det der altid hjælper mod snorken

Sony noise canceling

De bedste der findes er fra Sony og det bliver dit bedste køb nogensinde.

Anti snorke strop til den åbne mund

Et Chin band, eller Anti snorke strap virker for folk der snorker med munden åben. For mange vil ordentlig støtte af kæben, når de sover, give en bedre søvn.

Anti snorke strop til den åbne mund

Chin band strop

Måden du lukker dette bånd på er ved hjælp af velcrobånd. Vær opmærksom på, at den skal sidde godt fast. Munden skal være tilstrækkeligt lukket, så du bruger din næse til at trække vejret med.

Det er altid en god ide at træne lidt, inden du tager den på første gang inden du skal sove. Tag den på, når du skal se en god film i TV, læser en bog så du vænner dig til fornemmelsen og bliver helt fortrolig med kun at bruge næsen til vejrtrækning.

Sov med tape for munden

Ja, det lyder lift kontroversielt, men er både effektivt mod snorken, men også godt til at lære at trække vejret korrekt gennem næsen.

Sov med tape for munden

Sleep Tape 

En god nats søvn er afgørende for et godt helbred, energi og et generelt godt velbefindende.

Under søvnen helbreder, reparerer og regenererer din krop, hvilket er grunden til den måde, du indånder, mens du sover er af stor betydning.

Hvis du sover med åben mund forstyrres ilt/kuldioxid balancen i dit system og forårsager hyperventilation, der resulterer i iltmangel og urolig søvn.

Med Sleep Tape sikrer du at din mund forbliver lukket under søvnen.

Anti-snorke mundskinne

Denne mundskinne er måske din løsning mod snorken.

Anti-snorke mundskinne

En snorkeskinne er et forholdsvist nyt tilbud som blandt andet bruges meget i andre nordiske lande, og nu også mere og mere i Danmark. Mundskinnen tilpasses tænderne og virker ved at luftvejene åbnes mere, sådan at snorken hindres.

Anti-snorke magneter kan være dit trick

For mange skyldes snorken for det meste en utilstrækkelig gennem næsen. Med de innovative nye Anti-Snorke magneter skal hverken du, din sidemakker eller samboer længere lide af den forstyrrende lyd som forekommer ved snorken.

Anti-snorke magneter kan være dit trick

Anti-snorke magneter

Få en god uafbrudt nattesøvnAnti-Snorke magneterne er en særligt designet klemme, der komfortabelt indsættes i næseborene, så den tillader kontinuerlig gennemstrøm af luft og derved forhindrer snorken.

Anti-Snorke magneterne stimulerer din blodcirkulation i næsen og hjælper dig derved med at opnå en bedre søvn i nattetimerne.

Magneterne forhindrer afbrudt søvn ved at forbedre din eller din partners vejrtrækning, så I begge kan få en lang og god nattesøvn.

Når man snorker sover man dårligere

Nattesøvnen er vigtig. Den har en stor betydning for vores velvære, både fysisk og psykisk.

Det er under søvnen, at nye indtryk og oplevelser bearbejdes og hjernen ”vaskes”.

Hvis du snorker når du sover, kan det forværre kvaliteten af din søvn.

Afslutning

Håber du fandt noget interessant du kan afprøve imod snorken og at du en gang for alle får løst dit problem.

Man kender jo mange historier om hvor meget netop snorken kan belaste et forhold fordi en partner heller ikke sover godt hvis den anden snorker for meget.

Derfor er det absolut noget man bør prøve at finde en løsning på.

Kig rundt her på bloggen og læs andre spændende indlæg om livstil hvor der eks. er et spændende indlæg om erfaringer med CDB olie eller de bedste proteinbarer.

Tak fordi du læste med og hav en god dag.