Simonie
Kjoler med blomster - sommerkjoler

Kjoler med blomster – sommerkjoler 2019

Man kan ikke undgå at se dem.

Blomstrede kjoler fylder butikkerne her til foråret og den kommende sommer.

Vi hjælper din med at finde den kjole der skiller sig ud.

 

Happy Holly Denice rosa blomster kjole

Vi søger alle sammen modetøj til de gode priser, men man kunne spørge selv om, hvad mode rent faktisk er?

Mode er noget der er nyskabende, sender et klart og tydeligt signal om enten nyt eller noget gammelt nostalgisk der bliver mindet som noget godt, og det er også noget hvor man skaber det nye og gamle i nye kontraster og nuancer.

Dette er hvad, der gør kvindens modetøj til noget af det mest ophøjet og eftertragtende, for kvinder elsker at få det nye, men også bevare det gamle i en nyskabende kontrast, hvilket også kan forklare hvorfor vi køber mere modetøj online end bare for få år siden.

Modetøj skal indeholde alle disse ting, men derudover skal det også være noget som passer til hver især enkelte præferencer, stil og ikke mindst prisklasse.

Hvilket modetøj passer hvilket kvinde?

Vi kender det alle sammen, vi har købt noget som virker super lækkert, men dog passer det os ikke helt. Det er noget alle kvinder kender til, for ret mange har problem med at finde deres egen stil indenfor modetøj, netop fordi de ikke helt ved hvordan deres krop ser ud, eller hvor de finder de rigtige modeller og mærker til deres specifikke stil.

Mange erkender enten ikke at de er blevet ældre, og derfor ikke kan klæde sig som en tyveårig eller måske det forholder sig omvendt. Mange andre lader alderen sætte sin begrænsning alt for meget, for hvad de kan iføre sig af modetøj.

Tøj er ledetråd

Derfor skal man altid som udgangspunkt lade tøjet følge sin alder, men en anden god ledetråd er at lade farvekontraster være en rettesnor for at opnå det nyskabende og friske look. Find farver der passer dit udseende, teint og hår, og prøv dig frem til noget som forandrer dig til det bedre.

For at finde disse lækre nye modeller kan du starte med at kigge på de kendte varehus kataloger som vælter ind i postkassen her i november og december med alverdens modetøj til kvinder, eller du kunne tjekke nogle af de mange lækre mode-blogs ud, som nettet er fyldt med. Pointen er at du ikke skal sætte begrænsninger, men erkende hvad du er, og så prøve at skabe en lækker stil, der både indeholder det gamle og det nye indenfor mode-trenden.

LÆS OGSÅ: FEDE SNEAKERS TIL PIGER

Tilføj kommentar