Simonie
Julegaveønsker 2023 årets BEDSTE juleønsker til ønskelisten

Julegaveønsker 2024 find årets BEDSTE juleønsker til ønskelisten

Find årets julegaveønsker i denne oversigt.

Her er den ultimative guide, der viser dig de bedste og nyeste julegaveønsker og juleønsker, som hjælp til dig der har svært ved at finde på noget at ønske dig til jul, og har brug for nogle gode ideer til gaveønsker, men måske også inspiration til julegaveideer.

Hvis du ikke ved hvad du skal ønske dig i julegave, så er listen her din guide, hjælp og inspiration til julegaveønsker, så du endelig kan give dine kære en perfekt ønskeliste.

Til sidst i denne store guide så kårer jeg årets julegave 2023 for ham, hende, bedsteforældre, teenagere og børn. Dette indlæg indeholder enkelte reklamelinks, men kun til forhandlere som er kendte eller har de bedste priser.

Årets julegaveønsker 2024

Jeg starter med de nyeste og mest aktuelle julegaveønsker for året 2023 som alle enten hitter lige nu og her eller som altid er populært.

Årets julegaver 2024

Her øverst på listen finder du mit bud på årets nemme julegaver som alle har råd til. Det er de mest solgte julegaver lige nu for julen 2023 og det er alle et sikkert hit både som julegave og mandelgave.

Årets julegaver 2023 - Julegaveønsker til alle

SE DE MEST SOLGTE JULEGAVER HER

Nogle af disse julegaveønsker kan også findes længere nede underforskellige emner, men jeg har sat dem øverst fordi de alle havner på listen over mest solgte julegaver hvert år. Men disse julegaver ligger mellem 100 kr. og 250 kr. og er derfor er ligger de nok i den kategori der også hedder “billige” julegaver.

Jeg har nedenunder lavet en liste med 4 rigtig gode julegaveideer til kvinder, mænd, ældre, unge og børn. Så her vest i denne guide kan du finde de juleønsker som jeg synes er de mest oplagte i år.

Den billigste ismaskine som bedste gave

Nyd den skønneste, hjemmelavede is på ingen tid med Champion’s ismaskine – nu tilgængelig på simonie.dk!

Den billigste ismaskine som bedste gave

ISMASKINE 300 KR

Vores brugervenlige maskine giver dig lækker is på blot 15-30 minutter, der er mindst lige så delikat som den, du finder i din yndlingsisbutik. Med en rummelig kapacitet på 1,5 liter er denne praktiske maskine perfekt til at forkæle både venner og familie. Gør din isdrøm til virkelighed på simonie.dk!

Julegaveønsker til hende der hitter

Hvis du er kvinde og ikke ved hvad du skal ønske dig til jul, så er her mine 4 bedste bud på gode gaver du kan ønske dig.

Julegaveønsker 2022 -Julegaveønsker til hende der hitter

Måske har du altid ønsket dig et badekar, men bor et sted hvor der kun er bruser, eller et sted hvor det kræver en større ombygning at få badekar, og du er måske også usikker på om du vil bruge det ret meget. Med dette kompakte mobile badekar kan du sætte dit kar inde i brusekabine når det ikke bruges og du kan også tage et bad på terrasen på en kølig dag. Hver jul er denne gaveidé altid på listen over mest solgte.

Snugg Rug tæppet med ærmet er endnu en lækker gave til jul og den passer godt ind i de flestes gavebudget. Det er et “billigt” julegaveønske og det er en gave du vil elske til de kolde vinterdage i Danmark, og så er det bare ultra blødt, mega varmt og praktisk fordi det har ærmer, så hele kroppen holdes varm selvom du skal bruge dine hænder. Specielt denne vinter hvor mange skruer ned for varmen, kan blive helt perfekt til at anskaffe sig et godt tæppe til stuen (eller kontoret).

årets julegave 2022 varmt tæppe

SE VERDENS BEDSTE TÆPPE HER

Elektronik er selvfølgelig også altid et hit og der er altid to store favoritter til hende:

Apple AirPods Pro og Apple Watch er bare altid et sikkert hit som gave og noget du vil elske at have i din hverdag.

Julegaveønsker til ham der hitter

Selvom listen her med gaveideer er lang, så fortsætter jeg lige i først omgang med min bud på årets 4 hit julegaveønsker til ham også.

Julegaveønsker til ham der hitter

Jeg har fundet nogle gaveideer der ikke er alt for dyre og som kan passe ind i de flestes budget, men samtidig er det måske også lidt sjove og anderledes julegaver som du ikke lige havde tænkt på.

Vinterens favorit blandt mine følgere på Facebook er Baileys kakaopulver som altid får rigtig meget positiv omtale. Man kan ikke købe det ret mange steder og derfor er der mange der ikke kender det aldeles fremragende produkt. Men lige efter i popularitet til en perfekt julegave kommer Chips og dip skålen hvor du får det hele i samme skål, perfekt til så mange steder lige fra sofaen til når der er gæster, og så er det en “billig” julegave. Jeg tror også på at massagepistolen bliver blandt årets mest populære gaver igen i år 2023 og det er da næsten også blevet en ting som alle næsten bør eje. Og til sidst har jeg taget en gaveidé med til manden der elsker at lave pizza eller bage brød, og så kan man altså ikke leve uden et såkaldt bagestål, så får du den sprødeste bund og klart det bedste resultat med din bagning.

årets julegaveønsker 2022 baileys drik

FIND DE LÆKRE BAILEYS TING HER

Julegaveønsker til unge

Så er det tid til 4 gode bud på julegaveønsker til unge og teenagere. Husk at der er mange flere længere nede i denne artikel og at dette kun lige er et bud på det mest populære.

Julegaveønsker til unge og teenager

Det er altid fedt at kunne lave varme toasts og de unge mennesker elsker det som en hurtig lun snack, derfor bør et hvert hjem eje et Tefal multi-jern, som både kan lave toast, panini eller vafler. Alt det en teenager elsker. Til et teenageværelse hører der en private zone med, og derfor er eget køleskab lige sagen. Et coca-cola mini køleskab er en fed gimmick til mange værelser, og en julegave en teenager vil elske. Tøj er altid gode ønsker og her kan du finde gaver indenfor et hvert budget, og vil du gerne være helt sikker på at give tøj der kan bruges, så er Mads Nørgaard nok mit bedste bud lige nu og her. Og når jeg nu er ved tøj så er der jo også sneakers, som er perfekt til julegave, lige nu er det New Balance sneakers der igen topper listen som mest solgte.

Flere gode julegaveønsker

Nu fortsætter jeg altså bare derudaf med en helt stak anderledes, sjove og fede ideer til julegaver. Der er billeder og tekst hele vejen, så det er bare at kigge dem igennem for at finde inspiration.

Fede gin & tonic glas er et must have

Et hvert hjem skal eje nogle fede gin & tonic glas så der kan serveres de perfekte GT i hjemmet.

Kender ikke nogen ikke vil synes at det var en perfekt gave at få.

Fede gin & tonic glas er et must have

GIN & TONIC GLAS – SE OVERSIGTEN HER

Det sværeste bliver nok at vælge hvilken stil de skal være. De seneste år er de store glas som mange kender fra Barcelona blevet et hit, og det er altid fedt at blande GT i rigtig store glas.

Krystal-glas-looket er også blevet populært her på det sidste, og det er nok et opgør mod de traditionelle og helt “klare” glas.

Jeg synes det glas nederst til højre på billedet er super lækkert og elegant.

Et lækkert kroophold er et klassisk juleønske

En gave til dem der ikke ved hvad de skal ønske sig til jul.

Klassisk er at ønske sig forkælelse og oplevelser, og en tur på en dejlig dansk kro er altid godt.

Julegaveønske til hende 2022 kroophold

FIND DE LÆKRE OPHOLD HER

Tag på et hyggeligt ophold på en af de mange tre- og firestjernede kroer og hoteller i Danmark.

Alle kroerne er steder med charme, hygge og lækker mad.

Kaj Bojensen er altid et godt julegaveønske

Hvis du gerne vil give en gave der altid får en plads i et hjem og som holder evigt, så er Kaj Bojesen et godt bud.

Julegaveønsker til hjemmet

SE OVERSIGT MED KAJ BOJESEN GAVER

De klassiske Kaj Bojesen figurer er en perfekt julegave til de fleste hjem, og kan giver til små og store begivenheder.

Fødselsdags-soldaten er perfekt til festlige lejligheder eller til en julegave.

Du kan nok altid finde en figur der passer til modtageren og juleaften.

Julen er tiden til den lækre maskine til kaffe

Nespresso maskine fra DeLonghi hitter denne jul med denne maskine, som lige nu den mest solgte.

Julegave til ham nespresso hitter årets julegave

NESPRESSO® CITIZ&MILK KAFFEMASKINE DELONGHI

En kaffemaskine hvor du får alt det du skal bruge til en god kop kaffe på en ene måde. Med en utrolig stærk og veludviklet espressomaskine med indbygget Aeroccino mælkeskummer, så får du muligheden for at lave mange typer kaffe med denne maskine, så er der både glæde til hverdag eller når der er gæster på besøg.

Sjove julegaveønsker til hjemmet

Her er lige et par sjove julegaveønsker til hjemmet.

julegaveønsker til boligen

SE DE SJOVE JULEGAVEØNSKER HER

Tjenerspillet er det ny balance-spil som er perfekt til den spilleglade og som sjov pynteting i huset. Sjove kopper med glade budskaber er altid anledning til et smil.

Den sjove og praktiske krabbe der holde skeen når der skal laves pasta kødsovs, så undgår du en beskidt ske på bordet. Og så er der favoritten men pingvin-æggekogeren som både er sjov til mandelgaver eller som gave til dem der eller at lave mad.

Et personligt julegaveønske til vigtige ting

En personlig julegave er altid sagen, og specielt hvis den ikke er alt for dyr.

Få lavet en personlig nøglering til dig selv eller den du holder af, og sørg dermed for en eftertænksom gave.

årets personlige julegaveønske

Nøglering

De mest populære produkter er nøgleringe og kreditkortholdere i læder med navn eller besked.

Jeg synes det er sådan en fin julegave, at man hver gang man tager sin nøgle, kan tænke på den person der har givet gaven.

Mest solgte jakke til hende

Jeg har også lige fundet den mest solgte jakke til teenage piger lige nu og den er endda til en pris på 299 kr !

mest solgte jakke til hende 2022

VILA VITATE PUFFER 299 KR

De korte varme jakker er totalt in i øjeblikket og med denne pris så er der ikke noget at sige til at denne jakke sælger godt. Her får du masser af jakke for pengene og enhver pige eller kvinde ville kunne bruge denne jakke næsten året rundt.

Lampen der tager al opmærksomhed

Jeg synes den er svær at komme udenom, men den deler nok også vandene.

For mig er det et unikt design som man bare kan se på for evigt, og derfor den perfekte gave til et hjem.

WATSON LAMPE (flere farver)

Mr. Wattson bordlampen er konstrueret i asketræ af høj kvalitet, den har et unikt og sjovt design. De justérbare led gør lampen alsidig, både som pynt og til den hyggelige belysning.

En menneskelig lampe med fedt retro design.

Smarte ting som julegaveønsker

En anden favorit her på siden er denne skål der kombinerer chips og dip.

Super smart og praktisk både når der er gæster, men så sandelig også hvis man bare sidder i sofaen.

Top 5 julegaveønsker til hende

DIPSKÅL MED CHIPS

Den kombinerede skål gør det supernemt at nå både chips og dip på samme tid, og du behøver ikke at strække dig efter to forskellige skåle.

Perfekt til chips med dip, nachos og guacamole eller salat med dressing.

Noget forkælelse til de mørke tider

Jeg har ikke plads til et rigtig badekar, men jeg ønsker mig dette badekar der kan foldes sammen til jul.

Et badekar får man ikke brugt så ofte, og derfor vælger man jo ikke at få det fast ind i badeværelset.

Top 5 julegaveønsker til alle

LÆS OM BADEKARET HER

Men når man nu VIRKELIG har lyst til et karbad, så må det da være fedt at kunne klappe det op og så bare hoppe i.

Og så kan man jo have det med sig i sommerhus eller på ferie. Børn vil også elske det.

Lige så langsomt bliver ønskelisten for julen 2023 til.

Årets sjoveste julegaveønsker 2023

Hvad siger du til denne praktiske og sjove gaveidé?

Kan du se hvad det er ?

Top 5 julegaveønsker til hende

PINGVIN ÆGGEKOGER

Med denne smarte holder til æg er problemerne ved at koge æg, pist væk!

Med Egguins kan du koge, servere og opbevare dine æg på en sjov og dekorativ måde.

Det er måske et af de sjovest julegaveønsker i 2023.

Smart hylde til ting i badeværelset

Ting til hjemmet er god inspiration til julegaveønsker.

Gave til badeværelse - Smart hylde til ting i badeværelset

YAMAZAKI HYLDE

Denne “hylde” er beregnet til at stå på gulvet enten på badeværelset eller inde i brusenichen, og er perfekt hvis du gerne vil have list orden i tingene, men ikke har mulighed for at sætte en hylde op på væggen.

Slut med hylder der falder ned eller shampoo der står på gulvet og søpper i sæberester og andet godt. Den findes i sort og diskret hvis farve.

Julegaveønsker der også kan hjælpe på luftkvaliteten

Netatmo indendørs luftkvalitetsmåler tror jeg på bliver et af de nye gaveønsker for 2023.

Top 5 julegaveønsker til alle

Holder styr på klimaet i dit hjem, både på luft og støj.

Appen hjælper dig med at regulere på problemerne og dermed opnå et bedre indeklima.

Netatmo er kåret til bedst i test og giver garanti for et godt gaveønske.

Julegaveønsker til alle dem der elsker Baileys

Jeg har rigtig mange læsere som elsker Baileys i alle mulige afskygninger.

Men især dette Baileys Kakaopulver er et kæmpe hit.

Julegaveønsker der hitter 2021 Baileys kakaopulver

At chokolade og likør er en rigtig drømmekombination kommer nok ikke som en overraskelse.

Måske er det sket, at du har snuppet lidt af ungernes chokoladedrik bare for at kunne dryppe lidt Baileys i og nyde en varmende og lidt voksne chokoladedrik?

Flere julegaveønsker til hende

Lad os se på nogle flere ideer til julegaver til kvinder.

En favorit blandt julegaveønsker – verdens lækreste tæppe

Julen og vinteren er hygge indenfor og man skal ikke fryse, derfor er dette tæppe blandt vores største favoritter.

Det lækre Snug Rug tæppe garanterer varme aftener i sofaen foran TV.

Top 5 julegaveønsker til hende

SNUG RUG TÆPPE – FRA 200 KR

Snug Rug tæppet er blødt, tykt, varmt og har ærmer.

Så du kan lave alle dine hyggeting og praktiske gøremål med hænderne frie.

Et af de største julegaveønsker jeg har i denne guide og som er populært hvert eneste år.

Fluffy sutsko så fødder føles varme

Det danske klima er til lækre varme gaver til hende du holder af.

Hvem vil ikke sætte fødderne i disse varme slippers når man skal en tur hen over det kolde gulv ?

Top 5 julegaveønsker til hende

KLUFFY SLIP 150 KR

En perfekt lille gave til en som du holder af og som “bare” lige skal have en lille ting.

Jeg ønsker mig dem helt sikkert til jul !

Boblende vafler som nyt ønske til jul

Et godt ønske til jul 2023 kan være denne nyhed fra det asiatiske køkken.

Bobbelvafler er en dessert i Hong Kong, som du nu kan lave selv derhjemme.

Ønsk dig dette bobbel-vaffeljern så du kan overraske venner og famile med en sjov dessert.

Top 5 julegaveønsker til hende

BOBBELVAFFELJERN

Men det vaffeljern får du meget luftige og “boblende” vafler på ganske få minutter.

Du kan jo kombinere dig ønske med dejfordeleren som også er her på vores top 10 juleønsker.

Vaffeljernet vendes under bagningen for en jævn boble. Sæt køkkenting på din ønskeseddel 2023.

Massagepistolen er og bliver årets julegave 2023

Hvis du vil have god og effektiv massage – og hvis du vil gøre det selv, så er her dit store juleønske for 20.

Massagepistolen er ikke til at komme udenom.

MASSAGE PISTOL 399 KR – LÆS MERE

                Går du og døjer med ømme muskler? Du behøver ikke længere at besøge thai-massøren på hjørnet – i hvert fald ikke for at få aflastet dine ømme muskler.

Denne genopladelige massagepistol kan hjælpe dig med 6 forskellige massageelementer, der gør det nemt at ramme selv de muskler, der er svære at nå.

Lækker garntaske til dem der strikker

Hvis du elsker at strikke og gerne vil have orden i dit strikkegrej, så er her en god ide til et ønske.

Denne lækre taske er praktisk og diskret, og sikrer at du altid har styr på tingene.

GARNTASKE INFINITY

Det er en robust taske i god kvalitet, men også kompakt og praktisk.

Tasken findes i et par forskellige størrelser, så kig ind på siden og se om der er andre størrelser der passer dig.

Mere hygge derhjemme med vafler

Vi har mange flere ideer til juleønsker for julen 2023, hvor der skal hygges max I hjemmet.

En nyhed er dette mini vaffeljern, der er perfekte til dessert, morgenmad eller bare en lille snack.

FIND DEN HER

Det fleksible lille vaffeljern bager de mest fantastiske mini-vafler på ingen tid.

Jernet giver dig mulighed for at byde på fantastiske kreationer, hvad enten det er belgiske vafler, varme sandwich eller noget andet spændende, du eksperimenterer med.

Top 5 julegaveønsker til ham

Fed og anderledes vinhylde til køkken eller stue

Jeg er faldet over denne lækre og lidt anderledes gaveønsker til hjemmet.

En elegant og hyggelig måde at få vinen frem på, og til at give stemning i et køkken.

Top 20 julegaveønsker for 2021

FIND REOLEN HER

Et rustik look med charme, der holder 5 flasker vin og 5 glas.

Den ideelle gave til vinelsker som du gerne vil hjælpe med at gøre vinen mere synlig på en fed måde.

Gem resten af vinen væk og have altid en par gode flaske og glas fremme på den måde.

En proptrækker skal alle mænd eje

Alle mænd (og kvinder) bør eje en lækker proptrækker i god kvalitet.

LE CREUSET PROPTRÆKKER

Denne Le Creuset proptrækker er favoritten lige nu og er gaven der holder for evigt.

To-trin åbning giver dig en nem og behagelig åbning af selv stridige propper og sikrer altid god resultat.

Også lækker gave med en indgravering til specielle lejligheder.

Et kæmpe julegaveønske for en fodboldfan

Der er julegaveønsker der bare er perfekte til fodboldfans.

Og hvis man nu faktisk gerne vil vise at man er fan, men ikke ønsker hjemme pyntet med spraglede farver, så er her ideen.

Top 20 julegaveønsker for 2021

PLAKAT MED STADION

Der findes praktisk talt alle danske og de største udenlandske klubber her.

Så spørg din kone eller kæreste om lov til at få denne julegave i år. Fås i 70 x 100 cm.

Den sjove kalender til næste år

Wulfmorgenthaler kalenderen er blevet en tradition herhjemme, på køkkenbordet eller kontoret.

Ønsk dig et godt grin for hele 2023 med denne kalender.

Top 20 julegaveønsker for 2021

WULFFMORGENTAHLER KALENDER 2023

Kalenderen her er som en god gammel sjov ven der tager dig igennem årstiderne og viser dig sjove mærkedage også.

Et godt grin hele året og en perfekt julegave !

Verdens bedste knivsliber

Alle hader sløve knive og ingen gider købe ny knive hele tiden.

Man ser rigtig mange hjem der stadig ikke har en knivsliber og det kan man undre sig over.

Bedste 20 juleønsker 2021

VERDENS BEDSTE KNIVSLIBER -> SHOP

En knivsliber som er både i top på anmeldelser, testvinder og prisvinder.

En julegave man ikke kan gå galt i byen med og en anderledes ting at ønske sig.

Top 5 Julegaveønsker til teenager 2023

Den bedste sælgende julegave indenfor gadgets

Lige nu er det dette Coca Cola køleskab der ligger øverst på salgslisten.

Her er en gaveidé til børne værelset, til teenage-rummet eller til kontoret.

Top 5 julegaveønsker til alle

LÆS MERE HER

Det er ikke den billigste julegave, men julen er måske lige netop tiden til at ønske sig ting som disse.

Det er en anderledes gave og der er en fed og sjov ting at have stående, ret dekorativ faktisk.

Teenagere ønsker sig fedt tøj til jul

Til teenage piger er moden økologisk og nede på jorden.

Top 20 julegaveønsker for 2021

SE DISSE STYLES HER

Mads Nørgaard swestshirts og hoodies er stadig det der holder her til julen 2023 og her har du en sikker gaveidé til en teenagepige.

Den fede kjole fra Resume er lige sagen og passer til piger i forskellige størrelser.

Den seje trenchcoat fra Adidas har jeg ikke set før, men det er en fed nyhed som er super at ønske sig til jul.

Mini trådløs printer til teens

Det moderne polaroidkamera er en miniprinter der kam printe dine perfekte og redigerede billeder fra mobilen.

Printeren har bluetooth og derfor er det nemt at sende print til den.

TRÅDLØS MINI PRINTER 399 KR

Hvis man slet ikke ved hvad man skal ønske sig, så er her en nyhed der er super spændende.

Et gaveønske der nok mest er til de yngre generationer og teens.

Julens fedeste strik

Hold nu op den er fed. Lige nu skal alt være strik og Nørgaard er jo lige så populær som strik i sig selv.

Mega lækker strik laver i 100% genbrugbare materialer.

RECY SOFT TILONA

Giver bare et nyt fedt look til den klassiske Nørgaard sweatshirt og en helt ny dimension til deres trøjer.

Lækker lækker lækre siger jeg bare.

Teenage drenge skal have fedt tøj til jul

Til unge mænd drejer det sig også om at se godt ud, og julen kan være tiden til at få det fede tøj.

fedt tøj til unge mænd og teenage drenge

FIND NYHEDER HER

Fed Adidas hoodie med anderledes logo på brystet, hvis du elsker det klassiske Adidas look men gerne vil have et tvist.

De sejeste jakke med militær-look fra Halo, som er et mærke der bare hitter hos de unge nu.

Og en flot hoddie fra Lacoste til dem der gerne vil have en hoodie med strejf af noget eksklusivt.

Top 5 julegaveønsker til børn 2023

Nintendo Switch bliver helt sikkert årets julegaveønske 2023 for børn

Aktiv leg til både i hånden og på dit TV. Nintendo Switch er den lækrest gaveidé til børn for 2023.

Og nu hvor mange af de andre spillekonsoller er udsolgt og slet ikke kan leveres, så er Nintendo det ny hit.

Top 5 julegaveønsker til alle

NINTENDO SWITCH

Det helt smart her er at Switch er lavet til at have med overalt, så man kan altså spille både på TV, men også lave den og til en håndholdt konsol.

Kontrolerne kan bruges til sjov aktive spil foran skærmen hvor børn kan danse eller lave sport.

Årets julegaveønske til børn – nyhed

Lad dit barn sove hyggeligt, roligt og trygt.

Nogle gange er det lettere at falde til ro og sove, hvis man kan krybe i en tryg favn og have det hyggeligt.

Årets julegaveønske til børn 2021

ZENKURU KROPSPUDE 299 KR

Denne hyggelige og smarte pandapude er måske ikke helt det samme, men du får stadig den rolige og hyggelige følelse af et stort, trygt kram.

En nyhed her i 2023 som jeg ikke har set før, og helt sikkert en kandidat til årets julegave til børn.

Rainbocorns er perfekt til julegave 2023

Børn elsker Rainbocorns-gaver som er en overraskelse af de store.

RAINBOCORNS FRA 119 KR.

De mystiske store æg er lidt for dyre til at købe til daglig, men som julegave er de helt perfekte.

Rainbocorn er en gave med mystik og magi som mange børn bliver vilde med.

Hvis du vil give den sjove gave og lade de andre give bløde og kedelige pakker, så skal du gå efter noget i denne stil.

Sjovt og anderledes julegaveønske med metaldetektor

Du bliver bidt af det og der er masser af sjove timer i naturen med sådan en metaldetektor.

Jeg elsker at finde nye, anderledes og skøre julegaveønsker der kan inspirere dem det ikke ved hvad de skal ønske sig.

Top 20 julegaveønsker for 2021

METALDETEKTOR MED STØTTEARM

Den kan søge ned til 16 cms dybde, så der er super spændende for både børn og voksne at tage en tur på jagt.

Klik ind og læs anmeldelserne og se hvor mange der bare er super glade for deres metaldetektor.

Scruff-a-luv er endnu en sjov nyhed

Hvis du vil give sjov og populære gaver til børn, så er scruff-a-luv altid en et hit også.

En sjov oplevelse for børn at redde dyret og blive overrasket hvad der kommer frem.

julegaveøsnker til børn 2021

SCRUFF-A-LOV FRA 129 KR

Hvem vil du redde? Kaninen, killingen eller hvalpen? Det er en overraskelse mange gange.

Giv den et bad, og vask farven ud! Og opdag hvem du reddede!

Tør og børst din nye plys ven! Scruff a luvs har nemlig brug for masser af din kærlighed og omsorg!

Top 5 julegaveønsker bedsteforældre

Her er der lige 5 fede julegaveønsker til din kære bedsteforældre også.

En robotstøvsuger gør livet nemmere

Du skal ønske dig en robotstøvsuger når der ikke er meget du kan finde på at ønske dig.

En robotstøvsuger kan hjælpe dig stille og roligt med at holde skidtet nede.

Denne Roborock S5 Max blev kåret til bedst i test og her får du virkelig en god støvsuger.

Julegaveønsker til bedsteforældre - robotstøvsuger

Stemme kontrol med Google Alexa, laser navigation og kompas.

Den arbejder helt selv og tager det værste støv, så skal der ikke gøres rent så ofte.

Så når du skal finde ønsker til julegave, så tænk på ting der kan gøre din dagligdag nemmere.

Elektronisk billederamme

Giv en elektronisk billedramme, så han hele tiden har nye friske billeder på kontoret af sin familie og børn.

Julegaveønsker til bedsteforældre - Elektronisk billedramme

ELEKTRONISK BILLEDRAMME FRA 459 KR

En smart eftertænksom gave, som man kan have glæde af i mange år.

Billeder kan uploades fra en app, så der hele tiden kører nye billeder.

Hjælp til at holde bogen

Nogle ting bliver mere besværlige med alderen.

At holde en bog kan være en af dagens udfordringer.

Julegaveønsker til bedsteforældre - holder til bog

Bog holder – læs mere

Efter brug kan den klappes sammen, så den ikke fylder så meget.

Nem at tage med i sommerhus eller på en rejse også.

Praktisk julegave til oldeforældre med gigt i fingrene.

En sammenklappelige stok

Endnu en praktisk julegaveide til din mormor eller farfar på plejehjem, eller til den ældre som af og til har brug for lidt støtte.

En stok er altid praktisk at have som ældre, da det er en god støtte når man går svagere.

Julegaveønsker til bedsteforældre - En stok der kan foldes sammen

Praktisk stok – læs mere

Denne stok er både praktisk og flot. Stokken er sammenklappelig, og er derfor nem at have med på farten.

Det komfortable derby-greb er lavet i mørk ahorn, og kan bruges af personer med både små og store hænder.

Fede vandkander til oldemor

Hvis du gerne vil give en sjov pynteting og en praktisk ting til oldemor, så overvej denne vandkande.

Nostalgi og bæredygtig plastic hånd i hånd med flot design.

pynteting til hjemmet som gave - vandkande

FIND FLERE FARVER HER

Vandkanden er skabt af designeren Davy Grosemans som formmæssigt har taget udgangspunkt i den traditionelle og let genkendelige Madam Blå kaffekande.

Kanden er både flot i stuen, køkken eller drivhus.

Mere inspiration til julegaveønsker

Pyha, nu er du igennem de første 20 julegaveønsker og her er yderligere inspiration til 20 andeledes og gode juleønsker for 2023.

Fed og anderledes vinhylde til køkken eller stue

Jeg er faldet over denne lækre og lidt anderledes gave til ham der elsker vin.

En elegant og hyggelig måde at få vinen frem på, og til at give stemning i et køkken.

Top 20 julegaveønsker for 2021

FIND REOLEN HER

Et rustik look med charme, der holder 4 flasker vin og 5 glas.

Den ideelle julegave til vinelsker som du gerne vil hjælpe med at gøre vinen mere synlig på en fed måde.

Vi har samlet alle de fede gaver til hjemmet i et indlæg her på siden.

Nyheder som julegaveønsker

Nyheder kan altid bruges når man mangler gode ideer til julegaveønsker og derfor starter jeg lige med nogle oplagte nyheder du kan skrive på din ønskeliste.

Lad os starte med det mest populære julegaveønske til drenge og mænd lige nu.

Top 20 julegaveønsker for 2021

LE BAISER NOUVELLE 995 KR

En fed dunjakke til en cool teenager eller den smarte mand, med masser af detaljer og ekstra lommer til alt dit gear.

Fede detaljer og et mærke som bliver mere og mere populært.

Og til pigerne og de smarte kvinder er det lige nu denne jakke der sælger allerbedst.

Denne “klassiske” og lange jakke fra VILA der holder dig varm helt ned om knæene.

Top 20 julegaveønsker for 2021

VILA LOUISA 479 KR

En lang og super hyggelig vatteret jakke, med lommer på siderne og trykknapper foran.

Stor krage på jakken der hjælper mod at vinden trækker ind og giver dig følelsen af varme over alt.

Alternativet er mere farverig jakke også fra VILA

Så vil du gerne bringe lidt farve og glæde ind i de kolde måneder, så er dette måske dit bedste juleønske.

Top 20 julegaveønsker for 2021

VILA VIOFELIA

Super flot “wool coat” med lange dybe lommer på skrå til alle dine “ting”.

Jakken er med trykknapper og også lækker som overgangsjakke.

Jeg ønsker mig helt sikkert denne til jul – og prisen er da fantastisk !

Sonos roam til god musik overalt

Rigtig mange ønsker sig god transportabel musik der også lyder godt.

Sonos er verdenskendte for god musik fra simple højtalere og for intuitivt opsætning og brug.

Top 20 julegaveønsker for 2021

SONOS ROAM – LÆS MERE

Sonos Roam er super kompakt lyd i verdensklasse, meget robust og støv/vandtæt. Der er 10 timers musik i en opladning.

Sonos Roam passer perfekt ind hvis du allerede har Sonos i forvejen.

Har du børn og teenagere i huset, så er dette en perfekt julegave i år.

Trådløs opladning er et mega julegaveønske for 2023

Det bliver mere og mere normalt med trådløs opladning.

Og kan man kombinerer powerbank, trådløs opladning og flot design, så er det perfekt.

Top 20 julegaveønsker for 2021

De passer bare godt ind i den danske design trend og er lækkert skandinavisk i lokket.

Årets julegave kan også være årets spil

Årets spil dette år er blevet kåret og vinderen er Bezzerwisser Ord.

Hvert år er det oplagt at lade årets spil være årets julegave også.

Top 20 julegaveønsker for 2021

BEZZERWIZZER ORD

Bezzerwizzer Ord er det klassiske Bezzerwizzer med helt nye udfordringer.

Man skal lege med bogstaver og løse opgaver om ord, og så skal man selvfølgelig quizze om en masse fantastiske og finurlige ord og udtryk!

Ønsk dig noget fedt tøj i julegave

Til unge mænd drejer det sig også om at se godt ud, og julen kan være tiden til at få det fede tøj.

Top 20 julegaveønsker for 2021

FIND NYHEDER HER

Fed Adidas hoodie med anderledes logo på brystet, hvis du elsker det klassiske Adidas look men gerne vil have et tvist.

De sejeste jakke med militær-look fra Halo, som er et mærke der bare hitter hos de unge nu.

Og en flot hoddie fra Lacoste til dem der gerne vil have en hoodie med strejf af noget eksklusivt.

Årets bøger er også altid årets julegaveønsker

Ja, Årets bog kan jo være mange bøger, men jeg skal prøve at komme med mit bud på to bøger der kan være inspiration til en julegave.

Den første er Anders Matthesen har lavet en livsstilsbog og her er garanti for smil, grin og indsigt.

Top 20 julegaveønsker for 2021

LIVSTIL ER EN LIVSTIL

Anders giver en opskrift på langt og lykkeligt liv med masser af succes, penge og kærlighed 🙂

Men sætter også humoristisk fokus på livsstilscoaches og selvhjælpsguruer og deres tomme floskler.

Et personligt julegaveønske til vigtige ting

En personlig julegave er altid sagen, og specielt hvis den ikke er alt for dyr.

Få lavet en personlig nøglering til dig selv eller den du holder af, og sørg dermed for en eftertænksom gave.

Top 20 julegaveønsker for 2021

PERSONLIG NØGLERING – BUTIK

De mest populære produkter er nøgleringe og kreditkortholdere i læder med navn eller besked.

Jeg synes det er sådan en fin julegave, at man hver gang man tager sin nøgle, kan tænke på den person der har givet gaven.

Design din egen personlige julegave

Du kender måske citatplakaterne fra “Løvens hule” men nu kan du sætte dit eget præg på plakaterne.

Man har nu mulighed for selv at lave et udvalg af plakattyper og skabe sin egen personlige plakat til gave.

PERSONLIGE PLAKATER

Hvis du gerne vil have noget praktisk nemt at udføre og noget personligt, så bør du måske kigger på dette.

Du kan få plakaterne leveret i rammer, så det kommer til at se super flot ud på væggen derhjemme.

En trykkoger er overset ting til alle danske køkkener

Her er måske et julegaveønske du ikke har tænkt over før.

Jeg kan slet ikke undvære min trykkoger og bruger den hver uge til al slags mad.

Bedste 20 juleønsker 2021

TRYKKOGER 299 KR

Hvis du elsker simremad og mørt kød, kraftigt smagende retter og lune varme retter til vinteren så er det lige dig.

Lav mør gullasch på under en time eller chili con carne som er mørt som aldrig før.

Mini trådløs printer

Det moderne polaroidkamera er en miniprinter der kam printe dine perfekte og redigerede billeder fra mobilen.

Printeren har bluetooth og derfor er det nemt at sende print til den.

Bedste 20 juleønsker 2021

TRÅDLØS MINI PRINTER 399 KR

Hvis man slet ikke ved hvad man skal ønske sig, så er her en nyhed der er super spændende.

Et gaveønske der nok mest er til de yngre generationer.

Juleønsket 2023 til dem der elsker røg

Jeg synes at disse rygepinde fra Smokepins har været det perfekt gaveønske lige siden jeg så dem i Løvens hule.

Bedste 20 juleønsker 2021

SMOKEPINS

Smokepins er udviklet af og til mennesker, der værdsætter naturen og den autentiske smag.

Med Smokepins kan du koldrøge helt enkelt, uden at skulle investere i røgeovn og andet specialudstyr.

Ønsk dig en abonnement til en Ladybox

En ladybox er forkælelse og overraskelse hver måned, og man kan ønske sig et gavekort til 3, 6 eller flere måneder.

Hvis du slet ikke ved hvad du skal ønske dig, så er mit bud at få sådan en lækker box en gang om måneden.

Bedste 20 juleønsker 2021

LADYBOX

Altid praktisk, hyggeligt og spændende at åbne sådan en pakke.

Ladybox har givet følgere af Simonie.dk en rabatkode “SHOWOFF” som giver dig den første Ladybox for kun 99 kr.

En rabat på 45% – og indholdet af den næste Ladybox er ca. 1200 kr. værd.

Et dejligt juleønske til kvinder der er nysgerrig og elsker spænding.

Lækre Gin & tonic glas

Igen i år er der masser af flotte gin & tonic glas under juletræet.

Det er stadig trendy at få sig en ordentlig GT i flot glas.

Bedste 20 juleønsker 2021

Disse glas, fra LYNGBY GLAS, er yderst populære og nok de mest solgte lige nu.

De forhandles overalt og er en perfekt julegave til en fornuftig pris.

Hvordan finder jeg juleønsker ideer?

Juleønsker ideer hænger ikke på træerne, som man siger. De fleste der havner på denne side ved slet ikke hvad de skal ønske sig til jul og derfor ender det med at man spørger Google om hjælp til at finde nogle gode ideer til julegaveønsker.

Hvis jeg skal give dig noget godt input og tips til din jagt efter julegaveideer, så er det at gå en tur rundt i dit hjem for at se om der er noget. i dit hjem der mangler eller trænger til at blive skiftet ud. Det næste du kan gøre er, at gennemgå dit tøjskab for at se om der er noget der kunne trænge til at blive fornyet.

Hvis du dyrker en sport eller en hobby, så prøv at se på om noget af det udstyr måske skal opgraderes eller helt udskiftes. Som regel er det muligt at finde noget på denne måde der kan give noget

Nyhed til bageren – der elsker Churros

Er lige faldet over denne nyhed til alle der elsker churros.

Hvis du vil ønske dig noget nyt og anderledes til jul, så er her gaven.

Bedste 20 juleønsker 2021

Med Bestrons Sweet Dreams Churros Maker kan du lave 4 churros ad gangen, nemt og hurtigt!

Bagefter kan du fx putte is, kanelsukker, sukker, nutella eller chokoladesovs på

Det bliver en vinter hvor du føler du er i tivoli alligevel.

En kugledyne er det nye juleønske mod dårlig søvn

Jeg kommer til at gentage dette, men året 2023 og næste år bliver i sundhedens tegn.

Man skal holde krop og sjæl sund, for at modstå tidernes udfordringer.

Bedste 20 juleønsker 2021

Zenkuru kugledynen kan hjælpe din krop med at slappe af, så du sover bedre.

At sove godt er meget vigtigere for din sundhed end du måske tror.

Jeg synes at kugledynen er som at få et kæmpe stort kram om natten.

Hvad ønsker folk sig til jul ?

Folk ønsker sig enten noget helt nyt der trender, eller så ønsker folk sig helt traditionelle ønsker til jul.

Jeg synes der er ret stor forskel på hvad kvinder, mænd og børn ønsker sig i julegave, og derfor er denne guide også delt op nogenlunde på den måde.

Jeg har tilføjet nogle flere julegaveønsker herunder som både kan være interessant for mænd og kvinder.

Der er altid bøger på ønskelisten til jul

Hvis du ikke kan finde på noget at ønske dig, så er der altid en bog du kan bruge.

Jeg har her lavet et lille udsnit af de mest solgte bøger denne jul.

Bedste 20 juleønsker 2021

FIND TOP 20 BØGER HER

Jeg spår dog at at Anders Aggers bog om “kærlighed” når helt til tops når vi nærmer os jul.

Kogebøgerne ser ud til at være “grønne” denne jul og det passer jo med klimakampen.

Og så er penge og stress side om side på toplisten, og hænger jo også fint sammen.

3 bøger der kan ændre livet

Jeg giver lige mine 3 bud på nogle bøger der kan ændre din måde at se tingene på og måske ændre dit liv.

Hvis du er åben overfor flere gode råd her i livet eller andre perspektiver på tingene, så er her 3 mægtige bøger til din ønskeliste til jul.

Eckart Tolle med Nuets Kraft er den ene jeg vil forslå, spirituel uden at være religiøs. Hvis du forstår den, så vil den ændre dit syn på livet.

Bedste 20 juleønsker 2021

Hvis du ender med at få denne bog, så lov mig at læse den færdig og at følge læsevejledningen i bogen.

At tænke hurtigt og langsomt af Daniel Kahneman, et helt livs studier kogt ned til en bog. Bliv klog på hvorfor du tænker som du gør.

Bedste 20 juleønsker 2021

En bog som giver dig spændende indsigt i dine tanker og gør dig i stand til at forstå bedre hvordan du reagerer på ting.

At tænke hurtigt og langsomt er en bog der helt sikkert ændre dit perspektiv på en positiv og lærerig måde.

Atom vaner af James Clear, redskaber til at ændre dårlige vaner. Jo før jo bedre.

Bedste 20 juleønsker 2021

En bog der hjælper dig med at skabe bedre vaner og eventuelt komme af med de vaner du synes er dårlige.

Måske bøger online og lydbøger i stedet ?

Det kan også være at dit julegaveønske skal være mere digitalt.

Ønske dig et gavekort til Mofibo, så er der alle de lydbøger og e-bøger du kan drømme om.

Bedste 20 juleønsker 2021

Med et MOFIBO GAVEKORT kan du slappe af med lydbøger endeløst.

Jeg synes at lydbøger er lækkert og afslappende, og sætte man farten op så kan man virkelig når mange bøger.

Det er en hel ny effektiv verden.

Vælt ikke tjeneren spillet

En original, anderledes og ny type mandelgave.

Et spil i samme kategori som Jenka-spillet.

Bedste 20 juleønsker 2021

En flot mandelgave der vil overraske med sit flotte danske design.

Kan sagtens bruges som pynt i en vindueskarm eller på en reol.

Alle elsker Sodastream – et comeback !

Jeg prøver hele tiden at spotte trends og være kreativ med julegaveønsker.

Og det ser ud til at Sodastream atter er hot i de danske hjem.

Bedste 20 juleønsker 2021

Måske er det drinks med danskvand som ingrediens der gør det? måske kombineret med at børn også elsker at lave egne sodavand ?

Men faktum er at hvis man ser på hvad der sælger lige nu til jul, så er det sodastream alle vegne.

Det er nok også en miljøvenlig løsning og det kan også gøre ting mere populære for tiden.

Et juleønske til alle i huset

Jeg kigger på hvilke julegaver der er mest solgte i 2023.

Og jeg kan se at sandwich- og toastjern også ligger nummer et på listerne.

Fyld, grill og nyd, det er hvad du kan med dette sandwich jern.

Jernet her hedder Onyx og er designet til at varme og lave en sprøde sandwich.

Vi elsker toast i vores hus og nogle gange er det det eneste vi får til aften.

Julegaveønsker til det smarte hjem 2023

Synes du det kan være fedt at styre lys og musik med stemmen ? Julegaver 2023 bliver meget omkring det smarte hjem.

Google Nest Audio er et af de nyeste tiltag fra Google hvor du kan styre musik og spørge google og få svar.

Google Audio Nest er det seneste fra google og det er lykkedes dem at lave en højtaler der også ser pæn ud.

Den nemmeste, fedeste og flotteste måde at komme igang er med denne stilrene højtaler fra Google.

Julegaveønsker 2023 handler om tiden

Hvis man går og kigger på klokken og venter på at året 2023 skal passere, så er det med at ønske sig et fedt ur at se på.

Hvis du er fan af Løvens Hule på DR, så har du måske set de her knægte lave fede ure til en rigtig god pris.

Ditur.dk laver disse fede ure til både mænd og kvinder.

Jeg har ikke set en side før med så mange lækre ure til så flotte priser.

Hvis du på nogen måde er interesseret i ure, så er det værd at besøg deres shop og lure lidt rundt.

Man kan endda for indgravering for kun 99 kr. Super til en personlig gave.

Tid til fordybelse og lækkert bageri i hjemmet

Jeg tilbringer mere tid derhjemme i disse tider, og jeg ønsker mig godt udstyr til mit køkken.

Her til jul står denne stål-bage-plade på min personlige ønskeliste.

Det er helt sikkert at hvis mine pizzaer og brød skal til næste niveau, så skal min familie give min denne stålplade til ovnen.

Den bliver varmere end en pizzasten og giver perfekt bagværk, både pizza og brød.

Et af de varmeste ønsker for 2023 jeg har kunne finde.

Ja, den koster 495 kr. men det er derfor man skal have den til jul. Men Bagetid har det lige nu til 395 kr.

Juleønsker der giver hygge derhjemme

År 2023 bliver man hjemme og hygger foran TV.

Jeg har fundet denne ultra smart chips- og dip skål i samme “ting”.

Hvorfor er den ikke opfundet noget før? Jeg kan da totalt godt bruge den hele vinteren.

Denne kombi dip og salsa skål er mega smart !

Sammel dip og chips i samme skål og få en dekorativ og smart løsning.

Nemt at have dip i sofaen foran TV nu. Virkelig en nyhed indenfor julegaveønsker til hende, og ham da også.

2023 kan man opleve noget igen

Som det allerførste vil nævne at oplevelser nu kan komme på listen med gaveønsker igen.

Fra september 2023 er praktik talt alle restriktioner væk og man kan frit komme ud i landet igen og opleve masser af spændende ting.

Jeg synes helt klart at årets julegaveønske for 2023 skal være en oplevelse med andre.

Top 20 julegaveønsker for 2021

Der er også brancher som trænger til lidt ekstra støtte og her kan en julegave fra oplevelsesindustrien være med til at give et skub i den rigtige retning.

Julegaveønsket der bliver udsolgt før jul

Sidste år blev Apple AirPods totalt udsolgt lang tid før jul. Jeg er sikker på at det samme sker igen i år med Pro versionen.

Det når lige at blive Black Friday og så er lagrene tomme.

Der er så mange danskere med Iphones, og dette er bare det ultimative tilbehør, og perfekt som et juleønske.

Man får støjreduktion, lækker funktionalitet og god lyd i denne kompakte julegave !

Den bedste gave kvinder lige nu

Jeg faldt over dette lækre sæt i limited edition fra ZarkoPerfume.

Så fedt at man kan prøve alle deres bedste og så for “kun” 259 kr. Normalt er de enkelte flaske rigtig dyre, men her kan man prøve alle til en god pris.

Sådan en gaveæske er i mine øjne et godt julegaveønske og mange gange er det begrænsede antal, og det gør det lidt eksklusivt.

Forkæl alle piger og kvinder med denne lækre boks, som giver hende mulighed for, at prøve 5 unikke og luksuriøse dufte fra danske Zarko.

Boksen indeholder alle deres favoritter og er den perfekte gave til enhver kvinde lige nu og her.

Trafikalarmer plejer at være på ønskelisten

De sidste par år har trafikalarmer ligget under mange juletræer.

Og det ser ud til at der hele tiden bliver udviklet på modellerne, nu virker de også i udlandet eks.

Saphe Drive er det seneste trafikalarm-hit til de danske bilister.

Det ser nu ganske smart ud at der nu også er kommet en fartmåler på og tydelig afstand til næsten “alarm”.

Jeg er nu glad for den Saphe jeg allerede har, men kunne da godt ønske mig en opgradering.

Vinteren er tid til bageri

Jeg har allerede anbefalet et bagestål som juleønske, men en hævekurv er også et must for flotte luftige brød.

Sådan en kurv holder dejen luftig under hævningen, og så giver den et mønster på dejen der får dit brød til at se meget prof ud.

Dejen skal bare vippes på bagestålet efter hævning og så får man det lækreste brød.

Helt klart min anbefaling til dig der ønsker sig bageudstyr.

Det lille julegaveønske

Det er altid godt at ønske sig en lille ting til jul, så børn også kan finde noget at give.

Jeg faldt over denne lille rivejern til ost, og vores børn elsker ost på pasta, og den her er sikkert og fin.

Er der noget bedre end frisk revet ost på en god gang spaghetti bolognese?

Med denne smarte osteskæremaskine kan du få revet ost på ingen tid lige ned på din dejlige mad.

Denne høvl er et af mine forslag til billige julegaveønsker.

Personlig chokolade kan være dit bedste ønske

Hver gang jeg snakker om gaver, så synes jeg at denne personlige Toblerone er svær at komme udenom.

Alle elsker Toblerone, og nu hvor ingen rejser for tiden, så er der lavvande på Toblerone.

Det tager kun lige en dag eller to ekstra og så har du en perfekt og personlig julegave.

Måske kunne det også være en ide til årets mandelgave ?

2023 blev året for citater

Du kan også ønske dig en citatplakat til hjemmet.

Efter at blive luftet i Løvens Hule, så er disse plakater blevet rigtig trendy.

Klik på billedet hvis du vil se om der er nogle af disse fine plakater der kan bruge som julegave.

Hvis du eks. elsker Liverpool, så er der en sjov plakat til dig.

Et af de gode jule ønsker hvis man er glad for ord.

Nyt design som julegave 2023

Jeg fandt disse nyheder indenfor design brugskunst.

Måske har du lyst til noget andet og nyt end det der allerede står i mange danske hjem.

Lad den følsomme elefant pynte på kommoden i stuen, på kontoret eller i børneværelset.

Concrete Animals er en serie af dyrefigurer i håndstøbt beton med detaljer i asketræ.

De naturlige materialer og afrundede former giver et enkelt udtryk og en karakteristisk, blød silhouet.

Ønske til jul for 2023 er hygge med familien

2023 har været brætspillets år da mange har være hjemme.

Ønsk dig nogle nye brætspil i julegave og få frisket lidt op i samlingen.

Hyggespillet er for hele familien og er nemt at komme igang med.

Dejligt med et brætspil der ikk er for kompliceret og som man hurtigt kan sætte igang.

Lær dig selv og dine venner bedre at kende med et sjovt quizspil, som sætter skub i hyggelige samtaler!

Flødebollekursus er rigtig populært juleønske

Ikke alt skal være sundt og det siges at flødeboller er ret kalorielette.

Ønsk dig et flødebollekursus i julegave.

Lær alt om at smelte chokolade, rigtige temperaturer og andet praktisk til kage bagning.

Man kan lære at lave flødeboller i de fleste større byer i Danmark.

En perfekt at ønske sig denne oplevelse med nogen.

Mere hygge derhjemme med vafler

Vi har mange flere ideer til juleønsker for julen 2023, hvor der skal hygges max I hjemmet.

En nyhed er dette mini vaffeljern, der er perfekte til dessert, morgenmad eller bare en lille snack.

Det fleksible lille vaffeljern bager de mest fantastiske mini-vafler på ingen tid.

Jernet giver dig mulighed for at byde på fantastiske kreationer, hvad enten det er belgiske vafler, varme sandwich eller noget andet spændende, du eksperimenterer med.

Noget forkælelse til de mørke tider

Jeg har ikke plads til et rigtig badekar, men jeg ønsker mig dette badekar der kan foldes sammen til jul.

Et badekar får man ikke brugt så ofte, og derfor vælger man jo ikke at få det fast ind i badeværelset.

Bedste 20 juleønsker 2021

Men når man nu VIRKELIG har lyst til et karbad, så må det da være fedt at kunne klappe det op og så bare hoppe i.

Og så kan man jo have det med sig i sommerhus eller på ferie. Børn vil også elske det.

Lige så langsomt bliver ønskelisten for julen 2023 til.

Ønsk dig noget sporty og lækkert

Billedet er tydeligt, julegaveønsker bliver en blanding mellem sundhed og livsnydelse, en balance der passer til tiderne.

Om det er nye sneakers du ønsker dig til jul eller bare en lækker fodboldtrøje, så er der god inspiration at hente hos Sportmaster.

Jeg synes at der er flere gaveønsker at finde i en sportsbutik end man lige går og tænker på, men jeg er i tvivl om hvilke jeg skal nævne her.

Dog har jeg et indlæg her på bloggen med gaver til sporty kvinder, som du jo også kan se på.

Men denne halsedise er på mest populære ønsker lige nu:

2023 er året hvor julegaveønsker skal være sunde

2023 har på mange måder været helt specielt, og sundhed betyder mere end nogensinde.

Det præger naturligvis vores listen med årets julegaveøsnker.

Jeg synes at det er et rigtig godt ønske med en god smoothie blender og en bog med opskrifter.

Mange der får en smoothie-blender kæmper lidt med at finde på sunde og velsmagende smoothies.

I disse tider er det godt med vitaminer og mineraler.

Det billige sunde julegaveønske

Til dem der er helt nye til smoothies så kan man starte med denne fine blender til en super pris.

Jeg synes det er rigeligt til at komme igang, og hvis man synes det er noget, så skifter man hurtigt til bedre model.

Derfor er dit juleønske godt hvis det både er en blender og en bog med opskrifter på smoothies. Så får du alt hvad du skal bruge.

Der findes mange bøger med opskrifter, og du kan også låne dem på biblioteket, og så bare finde lige de opskrifter der passer dig.

Bogen har 177 opskrifter baseret på et stort og underfundigt univers af frugter, grøntsager, nødder, superfoods samt vilde sager.

Jeg synes det er sådan en lækker julegave med sådan en blender og bog i samme pakke.

Hvordan finder du gode julegaveønsker?

Et godt julegaveønske tager udgangspunkt i dine behov, dine interesser og hvad der er nyt. Hvis du skal finde noget at ønske dig til jul, så se på dit hjem om der er noget der mangler, se derefter på dine interesser om der en noget udstyr der skal udskiftes og til sidst se på om der er nogle nye ting eks. elektronik som du kan bruge. For at hjælpe dem der skal give dig en julegave, så er det også vigtigt at du finder julegaveønsker i forskellige priskategorier, så kan man finde noget til dig uanset budget.

Personlige drikkeglas bare for sjov

Personlig julegaver er et hit og mange vil gerne finde en personlig julegave.

Her har du muligheder for at gøre de daglige glas personlige.

Man kan vælge glas fra A til Z og kan bruges til mange andre sjove formål også.

Måske vil du servere en drink hvor alle glas danner navnet på glasset.

De fedeste høretelefoner

Rigtig mange ønsker sig høretelefoner til jul.

De fleste har en mobiltelefon, men det er ikke alle der har god lyd til at have med på farten.

Op til julen 2023 kommer Sony med deres nyeste version af deres prisvindende høretelefoner WH-1000XM serie.

Hvis du vil have de bedste høretelefoner med aktiv støjreduktion og lækker lyd til musik, så er Sony WH-1000XM4 den model du skal ønske til jul.

Hos Sony kan du selv indstille lyden i dine høretelefoner, så den passer præcis til hvordan du godt kan lide at musik afspilles.

Alternativer hvis du vil have høretelefoner over ørerne er Bose og Dre.

Små høretelefoner med flot ydelse

Hvis du ikke er til store høretelefoner, så er Apple AirPods Pro vores bud på et flot julegaveønske.

Her får du også støjreduktion, som lukker næsten alt støj ude, i hvert fald så meget du ønsker, da det kan indstilles.

Sidste år var EarPods udsolgt og absolut den mest populære julegave, og i år bliver AirPods Pro helt sikkert udsolgt også.

Jeg synes ikke der er så mange gode alternativer til AirPods, Men skulle jeg nævne noget så er det Samsung og Jabra du skal kigge efter.

Få den købt på Black Friday, for derefter er den nok udsolgt.

I 2023 skal man kunne holde fest udenfor og hvor som helst

I disse tider, så kan en fest poppe op hvor som helst, og derfor er transportabel lyd blev et kæmpe hit i 2022.

Måske kender du Sonos og synes at de spiller super godt ? Men nu kan man få dem i en “bærbar” version.

En stor og flot julegave, men den kan det hele og spiller super godt.

Sonos Move er nogle af de julegaver du kan finde på tilbud her til Black Friday.

Nyheder indenfor julegaveønsker 2023

Jeg holder hele tiden øje med nye gode ideer til julegaveønsker.

Her faldt jeg over en nyhed som jeg synes var virkelig flot og lækkert design.

Jeg har længe tænkt over at få mobiltelefonen væk fra min seng og måske helt ud af soveværelset.

Og med dette vækkeur, så vil det også give lidt ro i sindet, da det er flot at se på.

Gradvist tiltagende lys også, så man vækket stille og roligt.

Men den har faktisk trådløs opladning også, så hvis din mobil skal lades, så kan den også det.

En el-cykel for at holde sig igang

Juletid kan være det helt perfekt tidspunkt at ønske sig en el-cykel, fordi de ofte er på tilbud om vinteren.

Men for at blive i sundhedens tegn, så tror vi at el-cykler ligger højt på ønskelisten for julen 2023.

Man kan få nogle simple modeller med et cool retro look, og som er meget behagelige at sidde på.

Men el-motoren kommer du over selv de værste bakker uden problemer.

Hold øje med hvor mange kilometer den kan køre på en opladning og hvor længe den tager om at lade op.

Fede oplevelser som julegaveønske i sidste øjeblik

Hvis du er sent ude med juleønsker, så er et gavekort til en oplevelse en god mulighed for at du får en gave du ønsker dig.

Et flødebollekursus til til hende du holder af, eller til dig og din mor.

En gåtur hen over Lillebæltsbroen til ham der kan lide spænding og natur, eller som oplevelse til dig og din familie.

Eller hvad med et spa-ophold til ham eller hende du elsker og hvor afslapning er tiltrængt.

Sæt oplevelser på din ønskeliste 2023 og støt op om en branche der har haft det hårdt i år.

En humoristisk kalender til skrivebordet for 2023

En anden traditionel julegave, som hvert år kommer i frisk indpakning.

De seneste år har det været Wulf Morgenthaler der har leveret kalenderen til flest skriveborde.

Anders Morgenthaler og Mikael Wulffs samarbejde er efterhånden ikonisk i dansk kulturhistorie.

Denne kalender er juleønsket til dem som ikke rigtig kan finde på noget.

En billig og god julegave, som holder hele næste år. Nyt smil og grin hver dag.

Det personlige juleønske

Ønsk dig forstørret billede af din familie.

Det er muligt at uploade billeder og få lavet de flotteste store billeder.

Det bliver billigere og billigere at få billeder printet og alle har mindst 10 gode billeder på sin mobil.

De personlige juleønsker betyder mere og mere eftersom mange har alt hvad de skal bruge.

Jeg synes det er en interessant gave for en der ikke ønsker sig så meget i julegave.

Der er 23.852 i Danmark der har fødselsdag på juleaftens dag

Fede unikke gaveønsker til hjemmet

Danskerne elsker at gøre deres hjem flot og hyggeligt.

Der er masser af gode julegaveønsker at finde indenfor hjemmets fire vægge.

Flot lysestage med fyrfad fra Menu

Her er min favorit lysestage til væggen fra Menu.

Jeg har altid bedst kunne lide et simpelt design og her synes jeg Menu har lavet noget godt.

LYSESTAGER TIL VÆG

Det er praktisk med en lysestage på væggen at den kan holde et fyrfadslys, så er der ikke noget der drypper på væg eller gulv.

Jeg synes bare at fyrfadslys er så meget nemmere at styre og også mere praktisk at købe samt opbevare.

Læs hele min guide til lysetage til væg her på bloggen.

Find de unikke juleønsker til hjemmet

Ønsk dig noget unik til dit hjem der koster lidt ekstra.

Noget der virkelig kvalificerer sig til en gedigen julegave.

lækker lampe som juleønske

Hvad med ny lampe over spisebordet?

Denne lampe faldt jeg over i min research efter nogle anderledes gaveønsker og synes bare den var så lækker.

Det er fedt med alle de lækre pærer man kan få for tiden, så giver hygge og helt specielt lys.

Et juleønske til en lang mørk vinter

Få en lys start på dagen med et vækkeur med daggrysimulator!

Ønsk dig noget der kan hjælpe med at få dig bedre op om morgenen.

DENVER Vækkeuret er en af de mest populære gaveønsker på min side her og et af dem der får flest klik.

Dette wake-up light lader dig vågne til gradvist stærkere lys og lyden af fuglekvidren eller naturlyd.

Jeg fortsætter med julegave ideer 2023, og nu er vi nået til julegaveønsker til hende.

Se iøvrigt den video som julemanden hr lavet til mig ! Den er mægtig fin, måske kysser mor julemanden i år.

Fælles julegaveønsker

Hvis man egentlig har alt, så kan fælles julegaveønsker være vejen ud af den værste panik når der skal leveres en ønskeseddel til familien.

Et fælles julegaveønske kan også, af og til, gøre at budgetter bliver lidt større og dermed kan man måske sikre sig en større og “bedre” gave. Det er klart at anbefale at ønske sig noget fælles, og ofte er et noget til hjemmet.

En luftrenser kan være et fælles julegaveønske

Mange lider af en smule allergi og det bliver mere og mere normalt at have en luftrenser i hjemmet.

Det kan være i både rum hvor man opholder sig mest eller i soveværelset.

Soehnle Airfresh Clean renser effektivt luften i hjemmet og hjælper med at skabe et sundt, friskt og allergivenligt indeklima.

Maskinen fjerner 99,95% af partiklerne for pollen, støvmider, bakterier, dyrehår, ildelugt, støvpartikler.

Julegaveønsker der også kan hjælpe på luftkvaliteten

Netatmo indendørs luftkvalitetsmåler tror jeg på bliver et af de nye gaveønsker for 2023.

Holder styr på klimaet i dit hjem, både på luft og støj.

Appen hjælper dig med at regulere på problemerne og dermed opnå et bedre indeklima.

Netatmo er kåret til bedst i test og giver garanti for et godt gaveønske.

Mere tid i hverdagen og mindre stress

Hvad med et fælles ønske som er en robotstøvsuger?

Denne Roborock S5 Max blev kåret til bedst i test i 2020 og her får du virkelig en god støvsuger.

Stemme kontrol med Google Alexa, laser navigation og kompas.

Denne nøjagtighed bruger den til at gøre dit hjem rent hele tiden.

Programmer den til at køre når du ikke er hjemme.

En ledningsfri støvsuger er et andet gavehit for 2023

De ledningsfrie støvsugere bliver bedre og bedre i kvaliteten.

Skal du finde en god og praktisk gave som lige passer ind i gavebudgettet, så overvej en ledningsfri støvsuger.

Altid ved hånden og uden lange ledninger.

Nem at gemme væk i et skab, men også super praktisk og pæn nok til at have stående fremme.

Julegaveønsker til kvinder 2023

Det er snart jul og din mand spørger dig hvad du ønsker dig til jul.

Du er kvinden der har alt, eller det tror du. Men jeg har fundet et par ting du kan ønske dig alligevel.

Der er mange sjove overraskelser som julegaveønsker til kvinder 2023.

En lækkert vinterjakke er altid en fed julegave

Hvis du elsker jakker der er ekstra lange og hvor prisen er fornuftig, så er her mit bud på et godt ønske til jul.

Klassisk flot og lang jakke fra VILA der holder dig varm helt ned om knæene.

En lang og hyggelig vatteret jakke, med lommer på siderne og trykknapper foran.

Stor krage på jakken der hjælper mod at vinden trækker ind.

Et lækkert varmt tæppe med ærmer

Julen og vinteren er hygge indenfor og man skal ikke fryse.

Det lækre Snug Rug tæppe garanterer varme aftener i sofaen foran TV.

Snug Rug tæppet er blødt, tykt, varmt og har ærmer.

Så du kan lave alle dine hyggeting og praktiske gøremål med hænderne frie.

Et af de største julegaveønsker jeg har i denne guide og som er populært hvert eneste år.

Lækker garntaske til dem der strikker

Hvis du elsker at strikke og gerne vil have orden i dit strikkegrej, så er her en god ide til et ønske.

Denne lækre taske er praktisk og diskret, og sikrer at du altid har styr på tingene.

Det er en robust taske i god kvalitet, men også kompakt og praktisk.

Tasken findes i et par forskellige størrelser, så kig ind på siden og se om der er andre størrelser der passer dig.

Lækker strik som hitter lige nu

Skal du finde et gaveønske som de fleste kan få råd til, så er det denne lækre strik fra Pure Friday.

Lækre bløde striktrøjer er trenden denne vinter.

Flot farverig strik med god pasform, flotte striber med hint af guld og brede ribkanter.

Jeg synes den er farverig, blød og bare lækker.

Personlig chokolade kan være dit bedste ønske

Hver gang jeg snakker om gaver, så synes jeg at denne personlige Toblerone er svær at komme udenom.

Alle elsker Toblerone, og nu hvor ingen rejser for tiden, så er der lavvande på Toblerone.

Det tager kun lige en dag eller to ekstra og så har du en perfekt og personlig julegave.

Måske kunne det også være en ide til årets mandelgave ?

Julegavetips til en dame

Jeg stopper lige op her for lige at give lidt generelle julegavetips til en dame.

Øverst på listen står altid diamanter, smykker, parfume, skønhed, undertøj, sko og tasker.

Hvis du er i stand til at finde en af ovennævnte gavetyper, uden at den skal byttes, så har du ramt helt plet.

Så er du havnet her på udgik efter julegaveønsker til en dame, så er det lige præcis rette sted at finde tips, tricks, ideer og inspiration.

Juleønsker for skønhed og velvære

Hvis jeg skal prøve at spotte nogle af de interessante trends indenfor skønhed, så er kollagen et godt bud.

Jeg har lavet et indlæg her på bloggen om bedste kollagen, som kan være meget interessant at læse.

Et godt ønske kunne være  Kollagen+ (plus)  der i år vandt en Danish Beauty Award med deres produkt.

Kollagen pulver abonnement som prisvinder

Benyt julen til at ønske dig nogle spændende produkter så du kan forkæle dig selv.

Måske er der produkter som er lidt dyre, men som du rigtig gerne vil teste og prøve.

Lad julen være tiden hvor du ønsker dig alt det.

Gaveæsker til skønhed er lækkert til jul

Der kan være penge at spare på at købe en gaveæsker med de produkter man holder af.

Her kan du se eksempler på nogle af de mest populære lige nu.

Lige nu er det gaveæsker med Moroccanoil der hitter, men det kan være interessant at se æskerne igennem.

Måske kan du finde lige den æske som du gerne vil ønske dig til jul.

Ønsk dit et fedt ur til en dejlig pris.

Der er kommer masser af butikker der laver mega flotte ure til rigtig flotte priser.

Hvis du er kvinde eller pige, så skal du have et ur der passer til forskellige typer af tøj.

Med disse priser på ure, så kan du med ro i sindet ønske dit et ekstra ur eller to.

Bemærk at man kan få et lækkert retro Casio til kun 229 kr. og et flot stiligt ur med bling til 395 kr.

Og så kan man få indgravering med navn eller lille tekst for kun 99 kr ! Fedt hvis det skal være personligt.

Jeg synes at tiden er til ure som juleønsker som personlig gave der holder mange år.

Men måske et Apple Watch lokker lidt i de fleste kvinder denne jul ?

Årets bog om kærlighed

Kvinder ønsker sig altid bøger til jul.

Og til dem der ikke lytter til bøger eller endnu er elektroniske, så er en god bog nu gnaske rar.

ønsker til hende julen 2020

Anders Agger og Mingo Nørager har rejst rundt i hele Danmark for at prøve at inddæmme og forstå kærlighedens kræfter, og hvad den betyder for vores liv.

“Kærlighed” er en nysgerrig, smuk og inspirerende rejse efter kærlighedens fortællinger i Danmark fortalt gennem Anders Aggers levende tekster og Mingo Nøragers betagende fotografier.

Sammenfoldelig badekar til dig der mangler plads

Dette sammenklappelige badekar har været på vores top 10 længde.

Du kender altid en person der ønsker sig badekar, enten til børnene eller sig selv.

ønsker sig badekar

Der er rigtig mange af dem der ønsker sig et badekar der ikke har plads, men her er løsningen.

Med dette smarte badekar har du altid mulighed for et dejligt karbad, sågar også på terrassen både vinter og sommer.

Endda til campingferien eller til sommerhuset. Hvis du ønsker dig et badekar er dette det perfekte juleønske til kvinder.

Donuts er overalt denne jul

Jeg prøver at spotte trends når der skal findes ideer til julegaver.

Og jeg har bemærket at der dukker sonet-butikker op overalt, og flere donuts i supermarkederne også.

Så måske man skulle lave dem selv ?

Mini Donut maker er en fin lille til at ønske sig til jul.

Så kan du lave små donuts, det måske også passer lidt bedre i størrelsen.

I det mindste så kommer der lidt hygge ud af at prøve selv.

Måske det er tid til ny symaskine

Jeg prøver at være kreativt her, og prøver at give dig ideer til juleønsker.

Og kom til at tænke på at en ny symaskine måske var en gode julegaveide.

Fastelavnskostumer, sofapuder og oplægning af bukser, der er ikke det sy-projekt, som den robuste symaskine Simple 3223 ikke kan klare.

En fræk og lækker symaskine, som også står og ser lidt pæn ud.

Smart dejfordeler med piskeris til pandekageelskeren

Elsker du pandekager, så skal du ønske dig denne smarte og unikke dejfordeler til jul.

En julegave som du aldrig har set før, helt nyt til dit køkken.

ønske dig denne smarte og unikke dejfordeler

Med en pris på kun 139 kr. så er dette det helt rigtige ønske, fordi prisen gør at alle kan være med.

Hvis du ønsker dig denne til jul, så vil du helt sikkert få den også.

Dejfordeleren har indbygget piskeris, så den er helt perfekt til at lave en omgang pandekager.

Smoothie to go – en populær gave

Det gælder om at holde sig sund i år 2023.

Aldrig har det været nemmere at få en smoothie med på farten, fyldt med vitaminer og mineraler.

Gave til moster blender til smoothies

Nogle gange kan man få et sæt helt ned til 129 kr. – men generelt ligger sådan en type blender på 200 kr.

Hvis man bliver rigtig glad for smoothies, så kan det anbefales at opgradere til en stærekere model.

Som kvinde er dette et juleønske som alle har råd til at give og som samtidig gør en masse for din sundhed.

Hvad med et abonnement på BO BEDRE ?

Et abonnement på et blad som BO BEDRE kan være et godt ønske til jul.

Det er sådan en anderledes gave, men bare hyggeligt at få et lækkert magasin hver måned i en periode.

bo bedre som moster gave

Der findes masser af pakker at vælge imellem, så der er altid noget der passer som gave.

Og så får man også en gave med oveni købet, tjek de forskellige abonnementer og se hvilke ekstra julegaver man får med.

Noget praktisk til hjemmet som lille julegave

Ønsk dig noget smart til postkassen eller væggen.

Måske er det tid til at få frisket postkassen op eller noget til væggen der er nemt og praktisk.

Top 5 julegaveønsker til alle

Jeg synes at denne type sticker til postkassen er rigtig sød og rigtig fin hvis man mangler en ide til en lille julegave.

Postkassen bliver bare mere livlig og personlig, det kan jeg godt lide.

Ny fed gulvlampe til din stue

Jeg elsker når man ser en ny fed lampe, som man bare må have plads til i sit hjem.

Råt træ og glas er på en måde tidsløst, og man skal ikke bekymre sig om den nogensinde ikke er flot.

Hiti-serien er resultatet af et spændende samarbejde mellem designerne Philip Bro og Dögg Guðmundsdóttir.

Skærmen er i mundblæst glas, og benene er i valnød. En smuk organisk form, der fænger i al sin enkelhed.

Årets juleønske 2023 til hende

Årets juleønske til hende for 2023 bliver det helt nye Apple Watch der netop er udkommet.

Alle kvinder kommer til at ønske sig dette ur til jul, det kan være med til at sikre dit helbred endnu mere end tidligere, og samtidig lette din hverdag med masser af smarte funktioner. Alternativerne er også fra Apple, og det er Iphone 12 og Apple AirPods Pro.

I den anden ende af skalaen er kogebøger med “grøn mad” og årets store juleønske indenfor bøger er Anders Aggers bog om kærlighed.

Sunde juleønsker til alle piger

Man elsker faktisk både gulerods- og agurkestænger, men det tager tid at lave dem.

Få lidt hjælp med det rette udstyr til sunde snack og slut året 2023 af med en sundere stil.

gaveønske til hende - grøntsager og sund liv - ønsker 2020 kvinde

Uanset hvad, så når du når til januar, så skal alle lige slankes lidt efter jul, og så kommer alt hjælp til grønne snack en til gode.

Overvej at ønske dig snitteudstyr til grøntsager, der findes man forskellige typer, også dem der nemt laver en salat lige ned i madpakken.

Måske ønsker du dig flotte øjenvipper

Til jul kan du ønske dig et lækkert serum til øjenvipper, så din øjenvipper bliver længere og flottere.

Et serum til øjenvipper er ikke helt billigt og derfor kan man jo passende have det som juleønske.

RevitaLash testvinder 2020 vippeserum ønsker 2020 kvinde

LÆS OM VIPPESRUM HER

Læs vores indlæg med de bedste vippeserum for 2023 her på simonie.dk.

Testvinderen der blev RevitaLash og det er også min anbefaling til det du skal ønske dig.

Men læs vores guide og være opmærksom hvis du har tendens til allergi overfor makeup.

Alle drikker kaffe – hele dagen

Hvis man elsker at have varm kaffe med sig, hele dagen, så er dette den perfekte gave.

Med denne termo kop fra Trespass opnår du, at dine drikkevarer holdes varme eller kolde i op til 5 timer.

Magma400 er en flot rød kop til campingturen, picnic, arbejdet eller til vandreturen.

Termo koppen er BVA fri, med dobbelt-vægget isolering, trykknap udløser og kan indeholde 400 ml. væske.

Jeg fortsætter med ting man kan ønske sig, og nu er vi kommet til juleøsnker til mænd.

Julegaveønsker til ham

Så er det blevet den tid på året igen, hvor din kone eller kæreste spørger hvad du ønsker dig til jul.

Her er nogle forslag til hvad du kan ønske dig, forslag som du nok ikke selv har tænkt på, men som vi mener en hver man skal eje.

Listen her kan selvfølgelig også bruges til fødselsdagsønsker 2023.

En proptrækker skal alle mænd eje

Alle mænd (og kvinder) bør eje en lækker proptrækker i god kvalitet.

Denne Le Creuset proptrækker er favoritten lige nu og er gaven der holder for evigt.

To-trin åbning giver dig en nem og behagelig åbning af selv stridige propper og sikrer altid god resultat.

Også lækker gave med en indgravering til specielle lejligheder.

Billige julegaveønsker for mænd

Året 2023 går på hæld og så skal årets sidste gave være en sjov kalender for næste år.

Der findes forskellige populære kalendre “Og det var Danmark” har mange fans overalt.

Giv kalenderen til en person som godt kan lide et lille grin om dagen og som trænger til en daglig smil.

Eller giv det til en person der får glæde af at følge året, højtider og sæsoner med en smil.

Et billigt julegaveønske som de fleste har råd til.

Et sjovt gaveønske til dem der elsker øl

Jeg prøver hele tiden at finde ny og anderledes ting man kan ønske sig til jul.

Og så faldt jeg over dette lækre sæt med ølglas fra Spiegelau, altså dem der laver lækre vinglas også.

Med dette sæt så har du altid det rette glas til alle typer af øl.

Hvis du sætter pris på at nyde øl ligesom de er tiltænkt fra bryggeriet, så har du her dit julegaveønske for 2023.

Lækker nyhed til samlingen af ure

Hvad med at ønske dig en lækker urboks til samlingen af ure.

Opbevar alle dine ur på en med flot og stilfuld måde

Undgå at dine ure får dumme ridser og unge at de pæne ure bare ligger gemt i en skuffe.

Fed gimmick til natbordet, i klædeskabet, i stuen eller på badeværelset.

Få mere glæde af dine ure med dette lækre ønske.

Nye smarte ting er altid gode ønsker

Jeg faldt over denne gaveidé som nok mest passer til mænd, men da også til kvinder.

Hvis du ofte sidder i sofaen med din laptop, men ikke er 100% tilfreds med forholdende så er her en ide.

Du vil gerne være social i hjemmet og derfor sidder du helst ikke alene på kontoret.

Med dette “bærbar” skrivebord kan du få en bedre arbejdsplads ind i sofaen.

Det er da lige til din ønskeliste for i år.

Et fedt ur fra Boss på ønskelisten

Måske er det tid til at få sig et lækkert ur der holder mange år.

Boss laver rigtig fede ure og fås til mellem 1000 og 3000 kr.

juleønske fedt ur til 500 kr.

Synes godt at man kan tillade sig at ønske stort til jul og et lækkert ur fra din kone eller forældre.

Jeg vil dog også sige at der efterhånden er kommet mange fede urfirmaet til på nettet, som sælger rigtig flotte ure til 500 kr og deromkring.

Gør uret personlig og lav den fedest julegave 2023

Jeg har lavet opskriften på den fedeste ur julegave uden at det skal være specielt dyrt.

Hvad med at gøre det helt personligt og få lavet uret fra dig til ham.

julegaveønsker til ham - personlig gave - ur med navn

Det er den bedste julegaveide til en mand jeg har fundet i mange år.

Det er bare lækkert at man kan få så flotte ure nu til så billige penge.

Slip for hår – giv ham en One Blade

En af årets mest solgte gaver er Philips OneBlade til mænd.

Klarer alle hårfjerningsopgaver til mænd – over hele kroppen.

gave til mand med meget hår

Hvis du er træt af for meget hår, så er dette gaven du skal give til din mand eller kæreste.

Hold 4 timer på en opladning.

Flotte ting til vin er lige til ham

Giv ham plads til vin i hjemmet med denne reol som selv kvinder også kan leve med.

Fås i sort og hvid og passer ind i langt de fleste hjem.

Julegaveønsker til ham - ting til vin - reol til væg

Hver jul er dette en af de gaveideer der bliver klikket allermest på og købt allerflest af.

Tror simpelthen at mange aldrig har set dem før og synes de er fede.

Styr lyses med stemmen eller app

Jeg synes at der er tid hjemme hos os til at kunne styre lyset med stemmen.

For at komme igang, så skal man have et Philips Hue start set, så kan man bygge videre derfra.

Philips Hue årets gave til ham og hjemmet

Lyset kan indstilles præcis med den farve og varme der skal bruges, og kan times lige som det passer dig.

Philips Hue skulle være det bedste lys man kan få med wifi-pærer, dem fra Kina har alt for koldt lys.

En mand skal ønske sig en Sous Vide

Alle mænd elsker lækkert kød og hvis det skal garanteres så skal man eje en Sous Vide.

Ønsk dig et vandbad til dit kød her til jul og du vil blive glad for altid.

Vi bruger den til svinemørbrad, som jo ofte kan blive lidt tør, og til oksestege og lam.

Det bliver godt hver gang uden undtagelse, eneste udfordring er at det faktisk kan blive for mørt.

Hvad med julegaver der gør dig til Handymand?

Som man kan du næsten altid finde gode julegaver indenfor værktøj og håndværk.

Her er lige 2 hurtige bud på praktiske gaver til værktøjskassen.

Bore- skruemaskine i god kvalitet

En bore og skruemaskine er noget man ikke kan undvære og hvis du ikke ejer en sådan, så har du et perfekt ønske til jul.

Hvad med en lækker lovlig lommekniv

En lommekniv er altid handy at have med sig. I haven, i skoven, på ferie eller i sit værksted.

En lommekniv er en gave man husker næsten for evigt, man ved altid hvem man fik sin lommekniv af.

Det er en julegave man aldrig skiller sig af med, også selvom man en dag får en bedre, så beholder man den anden også.

Gaver med vin og drinks til ham

Rigtig mange mænd elsker at nørde med rødvin eller snakke om forskellige typer af gin.

Derfor kan man ofte finde rigtig gode ønsker indenfor vin og drinks.

Du kan ønske dig den kult flaske rødvin som du altid gerne vil smage, men som er lidt dyr.

Eller hvad med en lækker flaske gin eller fede Gin & tonic glas ?

Lækkert tilbehør til vin

Rigtig mange mænd elskeren godt glas vin.

Er du også én af dem ? Så er der masser af lækkert tilbehør til vin dig kan ønske dig til jul.

Lækkert tilbehør til vin

Som standard skal du have nogle lækre vinglas, det gør det bare lækre at drikke vin.

Så skal du bruge en vin-ilter, som findes i mange afskygninger, enten som prop, hældetud eller en slags tragt.

Det kan også være fint at have en kande til dekantering eller iltning af vin. En vin bliver typisk bedre hvis den lige får lidt luft i en karaffel inden den skal drikkes.

Med iltningskaraflen fra Final Touch, har du den bedste og mest elegante måde at servere din vin på.

Samtidig så ilter du vinen, når du serverer den for dine gæster, eller bare for dig selv.

En karaffel står på listen af “must-have” som en mand bør eje.

Mange ønsker sig den ultimative drink

Du har set dem før, de runde isterninger der fylder hele glasset.

Vil du have kolde drinks uden at få isterninger i munden? Så er her din julegaveide for i år.

runde isterninger der fylder hele glasset

Det interessante ved disse isterninger er at man kan gøre dem ekstra dekorative ved at fylde ting indeni.

Pynt med citron, mynte, frugter eller andet sjovt der kan være inde i en isterning med diameter på 5,5 cm.

Champagnesabel til manden der har alt

Jeg lovede gaveideer selvom du ikke ønsker dig noget, og en champagnesabel falder i den kategori.

Det er sådan en ting der er fed at have til de få tidspunkter i livet hvor der skal åbnes champagne og fejres.

Champagnesabel til manden der har alt

En champagnesabel køber man ikke selv, de får man i gave til en speciel lejlighed, ofte en rund fødselsdag.

Men er du løbet helt tør for ideer til juleønsker, så sæt da denne på din ønskeliste.

Ønsk dig en smagekasse med vin

Mange forhandlere af vin sælger flotte og interessante smagekasser med forskellige temaer.

Hvis du elsker et godt glas vin og synes det er spændende med forskellige nye vine, så kan du også overveje en smagekasse som årets julegaveønske.

En mand ønsker sig noget med hurtige biler

Jeg tror mange mænd går og venter på at få det gavekort til en oplevelse hvor man kører i sin drømmebil.

Sæt det på din ønskeliste til jul, så du er sikker på at alle ved at det er det du gerne vil.

JUlegave til ham

Kør Ferrari, kør Lamborghini, ja der er ikke grænser for hvilke biler man kan prøve at køre.

Det kan være enten almindelig vej eller på bane. På bane koster typisk mere.

Af ting man ønsker sig, så er oplevelser nok samlet set på flest ønskelister efterhånden.

Slip for at slå græsset

Måske er du træt af at have tjansen med at slå græsset? For så er det med at få en robotplæneklipper på din ønskeseddel til jul.

Jeg vil vurdere at der er en lille forskel på kvalitet, men at de alle samme bruger nogenlunde samme teknologi.

Robotplæneklipper til jul på tilbud

Du kan sagtens ønske dig den billige fra Harald Nyborg hvis du har en lille græsplæne.

Jeg kender ingen der ikke er begejstrede for deres robot i haven. Det er hyggeligt at se den slå græsset, når man ligger i solen.

Isknuser til helt rigtige drinks

Knust is kan bare noget når det drejer sig om drinks.

Enten kan man købe knust is i Bilka, eller så kan man anskaffe sig sådan en fætter her.

isknuser en af årets gaveønsker

Hvis du vil have perfekt is til gin og tonic eller Mojito, så kommer du ikke udenom knust is.

Perfekt til dagene efter jul og nytår, så gaven her er god timing til jul.

Perfekt julegaveønske for 2023 der skal drikkes væk.

Julegaven til ham der rejser

Få styr på kablerne når man skal rejse.

Med sådan et smart kabel-etui er der styr på alle slags kabel og opladere.

Det er fedt at kablerne ikke flyder i tasken og at man altid ved hvor de er.

får styr på kablerne til rejsen

Jeg synes at dette er et super julegaveønske til manden der rejser meget.

Måske er han også typen der elsker at have styr på sine ting, så er det igen uddelt at proppe på ønskelisten.

En fodboldtrøje til fodboldelskeren

Man må gerne ønske sig fodboldtrøjer uanset alder.

Ønsk dig den nyeste trøje fra din yndlingsklub til jul og vær klar til alle kampene imellem jul og nytår.

fodboldtrøje som gaveide til ham

Giv det til din søn, mand eller kæreste så han kan have fuld dress på når kampene skal nydes hjemme eller med gutterne.

Køb dem evt. til Black Friday, så kan der være penge at spare. Fodboldtrøjer kan være bekostelige efterhånden.

Gode julegave ønsker er ting som mange elsker, og alle har en fodboldklub de bedst kan lide.

Grønne og bløde pakker til jul

Hvad med en grøn, blød og dejlig gavepakke med sokker og t-shirt af bambus?

Ønsk dig noget der er godt for miljøet og støt de unge grønne iværksættere.

Bambustøj er det nye sort indenfor bæredygtigt tøj og samtidig er det overraskende blødt og komfortabelt.

Får året 2023 er det tid til at bidrage med et juleønske der passer lidt bedre på miljøet.

Hvad med noget smart værktøj han ikke har set før?

En super god ide som julegave er denne multi-tool-værktøjs-ting.

Smart alt-i-et værktøj som er praktisk til dem der ikke har plads til alt for meget værktøj.

Multi-værktøj til multi handy mand til jul

Måske rar til at have i bilen, campingvognen eller sommerhuset.

Kan også bare være at man gerne vil have sådan en ting i sit køkken, så der altid er værktøj ved hånden.

Smarte ting til mandens køkken

Jeg synes altid at nørdede ting til en køkken er fede gaver til mænd.

En sous vide, altså det der “vandbad” til kød, er en lækker julegave til en mand.

Hvis man elsker mørt og veltilberedt kød, så skal der en sous vide til for at gøre det helt perfekt.

Måske har du hørt venner og kollegaer tale on sous vide, og nu vil du gerne med ind i kampen.

Få sat den på din ønskeliste og få nye gode oplevelser med madlavning.

Årets juleønske til ham 2023

Årets juleønske til mænd bliver Iphone 12, Playstation 5, Philips Hue eller Sonys nyeste hørebøffer.

Alternativt skal man ud at se på de nyeste konsolspil som rigtig mange mænd ønsker sig til jul.

Ting til et smart hjem er også store juleønsker her i 2023, hvor man gerne ville kunne tænde og slukke for elektronik med stemmen via Google Assistent eller Amazons Alexa.

Julegaveønsker til teenager 2023

Julegaveønsker til teenager 2023 er en playstation 5 eller et løbehjul til drengene, og til pigerne er det Apple AirPods Pro, en lækker taske, Apple Watch eller fede dyre sneakers.

Se også mit store indlæg med 100 gaver til teenager drenge og piger.

Lad mig give dig et bud på hvad de fleste teenagere og tweens ønsker sig i år.

Julens fedeste strik

Hold nu op den er fed. Lige nu skal alt være strik og Nørgaard er jo lige så populær som strik i sig selv.

Mega lækker strik laver i 100% genbrugbare materialer.

Giver bare et nyt fedt look til den klassiske Nørgaard sweatshirt og en helt ny dimension til deres trøjer.

Lækker lækker lækre siger jeg bare.

Teenager piger ønsker sig fedt tøj til jul

Til teenage piger er moden økologisk og nede på jorden.

Tøj til piger i julegave

Mads Nørgaard swestshirts og hoodies er stadig det der holder her til julen 2023 og her har du en sikker gaveidé til en teenagepige.

Den fede kjole fra Resume er lige sagen og passer til piger i forskellige størrelser.

Den seje trenchcoat fra Adidas har jeg ikke set før, men det er en fed nyhed som er super at ønske sig til jul.

Hvad med en guide til voksenslivet?

Tænk hvis man kunne blive guidet lidt på vej som ung.

Når nu en teenager ikke hører hvad forældrene siger alligevel, så er der måske nogle ting der kan trænge ind her.

I bogen giver Petra Nagel sit bud på, hvad der havde været godt at vide, da hun stod i den mærkelige overgangsfase mellem ung og voksen, og hvordan det kunne have hjulpet hende, da hun var ung, usikker og konstant hungrede efter nye tatoveringer og grimt tøj.

Synes det er en indsigtsfuld gave til en teenager.

Teenage drenge skal have fedt tøj til jul

Til unge mænd drejer det sig også om at se godt ud, og julen kan være tiden til at få det fede tøj.

fedt tøj til unge mænd og teenage drenge

FIND NYHEDER HER

Fed Adidas hoodie med anderledes logo på brystet, hvis du elsker det klassiske Adidas look men gerne vil have et tvist.

De sejeste jakke med militær-look fra Halo, som er et mærke der bare hitter hos de unge nu.

Og en flot hoddie fra Lacoste til dem der gerne vil have en hoodie med strejf af noget eksklusivt.

Mini trådløs printer til teens

Det moderne polaroidkamera er en miniprinter der kam printe dine perfekte og redigerede billeder fra mobilen.

Printeren har bluetooth og derfor er det nemt at sende print til den.

TRÅDLØS MINI PRINTER 399 KR

Hvis man slet ikke ved hvad man skal ønske sig, så er her en nyhed der er super spændende.

Et gaveønske der nok mest er til de yngre generationer og teens.

Sonos roam til god musik overalt

Rigtig mange teenagere ønsker sig god transportabel musik til fest og ferie.

Sonos er verdenskendte for god musik fra simple højtalere og for intuitivt opsætning og brug.

Sonos Roam er super kompakt lyd i verdensklasse, meget robust og støv/vandtæt. Der er 10 timers musik i en opladning.

Sonos Roam er perfekt til en teenager der både vil have musik på værelset og på rejsen.

Årets juleønske til en teenager 2023

Årets juleønske til en teenager bliver fra Apple. Apple er netop kommet med nyhederne Apple Watch 6, Ipad Air og Air Pods Pro.

Alle disse produkter kommer øverst på de fleste teenagers ønskeliste for julen 2023.

En Ipad er et perfekt juleønske for en teenager.

Det er et redskab i dagligdagen til skole og fritid.

Apple Watch 6

Apple Watch 6 kommer med nye funktioner der kan være med til at sikre dit helbred. Og året 2023 står i den grad i sundhedens tegn.

Apple Watch 6 er i stand til at måle iltniveauet i dit blod og kan derfor være med til at afsløre kritisk sygdom, men også være med til at optimere din træning, så du bliver endnu sundere og stærkere.

Apple Watch 6 er fremtidens gave til en teenager og juleønsket for 2023.

Den nye Ipad bliver erstatning for laptop

Apples nye Ipad Air er praktisk talt erstatningen til de flestes laptop. Apple har formået at gøre computerkraften i en Ipad så kraftig at mange bærbare PCer ikke kan følge med.

Indenfor få år vil mange teenagere skifte deres PC ud med en tablet og en pen. Så har man et super værktøj til privat og studie, til at tage notater, se Netflix.

Og kombineret med Apple Air Pods Pro, så har man den utilmative studie- og underholdningspakke i en let og simpel løsning.

juleønske til teenager - tastatur til ipad

IPAD SMART KEYBOARD 1400 KR

Tilføj dette Logitech tastatur, som de har lavet med Apple, og du har en ny æra af bærbar computer.

Dette tastatur er iøvrigt perfekt til at beskytte din Ipad på farten. Og så er den til at købe for penge.

Og hvis man så også tilføje Apple Pencil 2, så kan kan man tage notater, tegne og din Ipad bliver dit eneste IT værktøj.

Fedt tøj til teenage drenge

Jeg synes at Quint altid rammer noget fedt tøj til drenge og som er nemt at give som gave.

Sniff laver altid enkle og fede hættetrøjer til en god pris, så her kan du finde en sej julegave til gode penge.

Northface jakker vil altid være et hit til drenge, og priserne ligger omkring 800 kr.

Adidas kan noget med deres tidsløse design og er altid en sikker gave.

Jeg synes at dette er super nemme julegaveønsker.

Hvad hitter hos de unge?

Når man skal finde gode gaveønsker til en teenager, så gælder det ofte om at finde hvad der hitter hos de unge. For julen 2023 ser det ud til at elektriske løbehjul, Apple AirPods Pro, Apple Watch og Playstation 5 bliver de helt store hit. Masser af fedt tøj hitter også for de unge nu hvor man igen kan gå i byen og skal se lækker ud.

Gode gaming stole men mangler plads

Jeg fandt denne fede ide som jeg synes vi sagtens kan bruge herhjemme.

Oppustelige stole til gaming, eller til hygge ved mange foran TV.

Vi kæmper lidt med at de store sækkestole fylder alt for meget når de ikke bruges.

Lænestolens batteri driver den indbyggede pumpe, der automatisk puster din SeatZac op på mindre end et minut.

Den oppustelige lænestol kan bruges både indendørs og udendørs.

Makeup spejl til en teenage pige

Hvis man ikke har plads til et stort makeupbord, så er spejle som disse perfekte til teenageværelser.

Man få stort almindeligt spejl, lille spejl der forstørrer til detaljerne og masser af lys.

Makeup spejl til en teenage pige ønskeliste

En julegave til teenagepige som hun vil være super glad for i mange år.

Det er altid rart at bare kunne sidde på eget værelse og fikse sin makeup.

Lækker dip til teenageværelset

Jeg har denne smarte skål i topper også, men jeg synes den er så fin til et teenageværelse også.

Og skulle du være hoppet herned på siden, så får du lige denne ide med også her.

Denne kombi dip og salsa skål er mega smart !

Så man du som teenager have dip og chips med i sengen, sofaen eller hvad du nu har på dit værelse.

En god hårtørrer som ønske til jul

Et andet ønske til jul for teenagepiger er en god hårtørrer, måske en professionel af slagsen.

Slut med hele tiden at låne mors hårtørrer, ønsk dig dig egen, og måske én der er endnu bedre.

Hold øje med vægten efter julen

For mange er tiden efter jul begyndelsen til at komme i form igen.

Derfor er et passende juleønske en nyt badevægt der er smartere end de fleste.

hold øje med vægten efter jul

Badevægten er nem at indstille og det tager ikke lang tid før den afslører vægt, BMI, vandmængde m.m.

Og alle informationer og statistiker er tilgængelige i appen.

Man kan også kode ind til flere i familien. Helt perfekt og det tager ingen tid.

Sjove festspil som juleønske til teenager

Dette år og måske næste år kræver rigtig mange fester derhjemme fordi diskoteket er lukket.

Ønsk dig nogle sjove spil så privatfesten bliver endnu mere interessant.

juleønske til teenager - jeg har aldrig spil

Alle spørgsmål starter naturligvis med ordene “Jeg har aldrig …” – men det bliver sjovere, åar man går dybere ned i pinlighederne!

Partyspillet har mere end 200 påstande, du kan kommentere.

Perfekt til en dejlig festlig jul. Prøv den af på dine bedsteforældre også, det bliver pinligt !

Andre ting man kan ønske sig til jul teenager

Hvis jeg skal komme med nogle unikke og alternativer ting en teenager kan ønske sig til jul, så er det disse ting.

En lommekniv er lovlig og til evigt minde

En lommekniv er et anderledes juleønske, men trods alt en gave der kan holde for evigt.

Alle kender den “berømte” schweizer-kniv. Jeg har stadig min fra da jeg var 12 år, og fik den af min morfar.

julegaveønsker til teenager lommekniv

Ønsk dig en lommekniv fra dine bedsteforældre, så har du et evigt minde fra dem.

En powerbank med trådløs opladning

Så af ting at ønske sig til jul, der har du en oplagt ting i en powerbank, og endda med trådløs opladning.

Så slipper man for at have ledninger med til sin oplader, hvis man ønsker sig en oplader i lille størrelse, så bliver det nemmere end nogensiden, at sikre sig at der er strøm på mobilos.

Fitness på min ønskeliste til jul

Fitness skal da på min ønskeliste 2023, nu hvor man skal være lidt mere sund end man plejer.

Jeg tror ikke fitness er de mest populære julegaver, men det er da fedt at få sit abonnement til fitnesscenter betalt.

Eller hvad med at ønske dig timer hos en personlig træner der kan hjælpe dig godt igang med træning, og måske hjælpe med motivationen.

Alternative julegaver 2023

Hvis jeg skal pege på nogle meget alternative julegaver 2023, så er det mundbind.

Hvis du gerne vil have et mere permanent mundbind og er træt af de kedelige engangs, så kan mundbind være dit alternative juleønske i år.

Som en slags hvad skal jeg ønske mig test, så kan du jo skrive mundbind på ønskelisten, og se hvad der dukker op.

Juleønsker til børn 2023

Hvis du er på udkig efter en julegave til børn og er helt fortabt, så har vi her fundet de mest populære juleønsker til børn for året 2022.

Jeg har været igennem Fætter BR, Bilka og andre legetøjsbutikker for at finde det der sælger allerbedst til børn.

Og så har vi også et par overraskelser med, men vi har fokuseret på julegaver som børn faktisk synes er fede. Ingen håndklæder eller sokker her.

Årets julegaveønske til børn – nyhed

Lad dit barn sove hyggeligt, roligt og trygt.

Nogle gange er det lettere at falde til ro og sove, hvis man kan krybe i en tryg favn og have det hyggeligt.

Årets julegaveønske til børn 2021

Denne hyggelige og smarte pandapude er måske ikke helt det samme, men du får stadig den rolige og hyggelige følelse af et stort, trygt kram.

En nyhed her i 2022 som jeg ikke har set før, og helt sikkert en kandidat til årets julegave til børn.

Rainbocorns er perfekt til julegave 2023

Børn elsker Rainbocorns-gaver som er en overraskelse af de store.

De mystiske store æg er lidt for dyre til at købe til daglig, men som julegave er de helt perfekte.

Rainbocorn er en gave med mystik og magi som mange børn bliver vilde med.

Hvis du vil give den sjove gave og lade de andre give bløde og kedelige pakker, så skal du gå efter noget i denne stil.

Sjovt og anderledes julegaveønske med metaldetektor

Du bliver bidt af det og der er masser af sjove timer i naturen med sådan en metaldetektor.

Jeg elsker at finde nye, anderledes og skøre julegaveønsker der kan inspirere dem det ikke ved hvad de skal ønske sig.

Top 20 julegaveønsker for 2021

Den kan søge ned til 16 cms dybde, så der er super spændende for både børn og voksne at tage en tur på jagt.

Klik ind og læs anmeldelserne og se hvor mange der bare er super glade for deres metaldetektor.

Bløde julegaver til børn kan også være seje

En vinterjakke er altid en passende julegave og en god lejlighed til at finde en ekstra fed jakke.

Her er den sejeste og mest populære vinterjakke til drenge lige nu.

Det lækre og seje camouflage look giver en dreng et smart og cool look.

Og de gode egenskaber til en god og varm jakke, som The North Face er eksperter i, får du også med denne lækre vinterjakke. Den er blandt de mest solgt her til julen 2022.

Trådløse høretelefoner der passer til hovedet

Der skal god lyd til telefonen, computeren eller Ipad. Og de skal passe godt på ørerne !

Philips TAKH402 er et godt bud på noget der virker !

Gør klar til at danse med de funky on-ear hovedtelefoner, der lyser op.

Julegaveønsker til børn høretelefoner

Disse robuste hovedtelefoner er begrænset til 85dB lydstyrke.

Et LED panel i ørepuden giver børnene mulighed for at skabe deres egen stil med farverig lyd.

20 timer spilletid. Ingen ledninger, ingen filtringer

Juleønsket 2022 er tilbehør til Ipad helt sikkert.

Scruff-a-luv er endnu en sjov nyhed

Hvis du vil give sjov og populære gaver til børn, så er scruff-a-luv altid en et hit også.

En sjov oplevelse for børn at redde dyret og blive overrasket hvad der kommer frem.

julegaveøsnker til børn 2021

Hvem vil du redde? Kaninen, killingen eller hvalpen? Det er en overraskelse mange gange.

Giv den et bad, og vask farven ud! Og opdag hvem du reddede!

Tør og børst din nye plys ven! Scruff a luvs har nemlig brug for masser af din kærlighed og omsorg!

Smart vinterjakke til pigerne

Som gaveønske til pigerne denne jul har jeg fundet denne topsælger fra Nike.

Vinteren og julen er perfekt til varme gaver og her er en smart af slagsen.

Denne Nike vinterjakke er varm og smart på samme tid. God pasform sikrer di en rigtig flot vinterjakke det ikke kommer til at virke for stor og upraktisk.

En sej vinterjakke til en aktiv pige der gerne være tøset også i de pink farve 🙂

Trampolin er den bedste investering

Selvom det er vinter, så kan man godt give en trampolin som gave.

Jeg tror ikke du kommer til at købe en gave, der ikke er elektronisk, som bliver brugt mere end en trampolin.

trampolin er bedste investering gave

En trampolin behøver ikke være dyr, så det er super ting at ønske sig fra sine bedsteforældre eller forældre.

Vores børn har leget med den trampolin i så mange år, og selv den billigste holdt rigtig længe.

Man kommer ikke udenom slim til julen 2023

Børn elsker at stresse af med slim i alle mulige konsistenser og former.

Slim findes til alle priser, så det er nemt at finde ne gave der passer budgettet.

Slim er igen årets gavehit til børn

Jeg synes det er svært at forstå som voksen at det kan blive ved, men vi kan se at pigerne elsker at få nye slim i gave.

Og det er nemt og “billigt” at give dem et smil med slim til jul.

Slim er et af de største pige ønsker 2023, og man kan kun få for lidt slim.

Playstation 5 til alle søde børn

Nyheder indenfor juleønskertil børn er Playstation 5.

Der er ikke helt på markedet endnu, men lige rundt om hjørnet, og hvis du er heldig kan du få den før jul hvis den ikke bliver udsolgt.

nyheder playstation 5 julegave til børn

Mange venter på den nye playstation fordi den sætter helt nye stadarder for konsolspil.

Er der nogen jul hvor Playstation ikke er på toppen af børns ønskelister.

Men det er da også en fed gave !

Julegaveønsker til 11 årig

Det kan være umådelig svært at finde på noget at ønske sig til jul når man er 11 år gammel.

Man har måsk allerede fået en mobiltelefon, en Ipad, computer og spillekonsol, og derfor ikke brug for så meget mere.

Derfor kan ønsker til en 11-årig sagtens være tøj og udstyr til sport og hobby.

Som 11-årig er man ved at være bevidst om sin påklædning og måske har man præference for nogle bestemte mærker tøj?

Juletiden er en god anledning til at finde noget af det tøj der er lidt dyrere end normalt og ønske sig det.

Måske mangler man udstyr til sin sport som også er lidt dyrere end normalt og det er altså også gode ønsker.

Julegaveønsker til bedsteforældre

Når man kommer lidt op i årene så kan det være svært at finde på ønsker til jul.

Julegaveønsker til mormor, morfar, farmor og farfar kræver måske lidt inspiration som du kan finde lige her.

Her er et par forslag her til julegaver der kan forsøde livet og gøre ting lidt nemmere med alderen.

Flot garntaske til mormor og farmor

Hvis man strikker meget så kan det være rart med en garntaske til dig strikkeudstyr og garn.

Her er en flot taske som er praktisk og diskret, og sikrer at du altid har styr på tingene.

Julegaveønsker til bedsteforældre

Denne garntaske er et rigtig godt juleønske fra bedsteforældre og en gave der passer til mange.

Man kan få den i flere størrelser og farver.

En robotstøvsuger gør livet nemmere

Du skal ønske dig en robotstøvsuger når der ikke er meget du kan finde på at ønske dig.

En robotstøvsuger kan hjælpe dig stille og roligt med at holde skidtet nede.

Denne Roborock S5 Max blev kåret til bedst i test og her får du virkelig en god støvsuger.

Julegaveønsker til bedsteforældre - robotstøvsuger

Stemme kontrol med Google Alexa, laser navigation og kompas.

Den arbejder helt selv og tager det værste støv, så skal der ikke gøres rent så ofte.

Så når du skal finde ønsker til julegave, så tænk på ting der kan gøre din dagligdag nemmere.

Elektronisk billederamme

Giv en elektronisk billedramme, så han hele tiden har nye friske billeder på kontoret af sin familie og børn.

Julegaveønsker til bedsteforældre - Elektronisk billedramme

En smart eftertænksom gave, som man kan have glæde af i mange år.

Billeder kan uploades fra en app, så der hele tiden kører nye billeder.

Hjælp til at holde bogen

Nogle ting bliver mere besværlige med alderen.

At holde en bog kan være en af dagens udfordringer.

Julegaveønsker til bedsteforældre - holder til bog

Efter brug kan den klappes sammen, så den ikke fylder så meget.

Nem at tage med i sommerhus eller på en rejse også.

Praktisk julegave til oldeforældre med gigt i fingrene.

En sammenklappelige stok

Endnu en praktisk julegaveide til din mormor eller farfar på plejehjem, eller til den ældre som af og til har brug for lidt støtte.

En stok er altid praktisk at have som ældre, da det er en god støtte når man går svagere.

Julegaveønsker til bedsteforældre - En stok der kan foldes sammen

Denne stok er både praktisk og flot. Stokken er sammenklappelig, og er derfor nem at have med på farten.

Det komfortable derby-greb er lavet i mørk ahorn, og kan bruges af personer med både små og store hænder.

Små julegaver der er praktisk og sød

Her er en lille fin ide til en julegave, som er sød og kan hjælpe når der skal koges æg.

Dekorativ er den også. Praktisk når der skal koges æg og dekorativ når de serveres.

Julegaveønsker til bedsteforældre - sjov æggekoger

Alle æg kommer i gryden på samme tid og får præcis samme kogetid.

Æggene kan serveres direkte i holderen efter nedkøling.

Vinteren er tid til bageri

Når man bliver ældre kan bagning også være noget man hygger sig med.

Find gode julegaver indenfor bageudstyr.

Julegaveønsker til bedsteforældre - hævekurv - bageudstyr

Jeg har lavet et helt indlæg her på bloggen med det vigtigste bageudstyr som du er velkommen til at læse også.

Her kan du finde en masse gode ideer til hvad man har brug for til bagning af brød og kager.

Personlig chokolade til bedsteforældre

Hver gang jeg snakker om julegaver, så synes jeg at denne personlige Toblerone er svær at komme udenom.

Hvem kunne ikke tænke sig en personlig Toblerone i julegave ?

Julegaveønsker til bedsteforældre - personlig chokolade

Det tager kun lige en dag eller to ekstra og så har du en perfekt og personlig julegave.

Nyt design som julegave 2021

Jeg fandt disse nyheder indenfor design brugskunst.

Måske har du lyst til noget andet og nyt end det der allerede står i mange danske hjem.

Julegaveønsker til bedsteforældre - pynteting til hjemmet - dansk design

Lad den følsomme elefant pynte på kommoden i stuen, på kontoret eller i børneværelset.

Concrete Animals er en serie af dyrefigurer i håndstøbt beton med detaljer i asketræ.

De naturlige materialer og afrundede former giver et enkelt udtryk og en karakteristisk, blød silhouet.

Måske det er tid til ny symaskine fra børnebørnene

Jeg prøver at være kreativt her, og prøver at give dig ideer til juleønsker.

Og kom til at tænke på at en ny symaskine måske var en gode julegaveide til bedsteforældre.

Fastelavnskostumer, sofapuder og oplægning af bukser, der er ikke det sy-projekt, som den robuste symaskine Simple 3223 ikke kan klare.

En fræk og lækker symaskine, som også står og ser lidt pæn ud.

Hjælp bedsteforældre med at slå græsset

En robotplæneklipper kan holde have pæn hvis de gamle ikke rigtig længere magter at slå græsset hele tiden.

Jeg vil vurdere at der er en lille forskel på kvalitet, men at de alle samme bruger nogenlunde samme teknologi.

Julegaveønsker til bedsteforældre - Robotplæneklipper - hjælp til haven

Du kan sagtens købe den billige fra Harald Nyborg hvis du har en lille græsplæne.

Jeg kender ingen der ikke er begejstrede for deres robot i haven. Det er hyggeligt at se den slå græsset, når man ligger i solen.

God underholdning for dine oldeforældre at se den nyeste teknologi slå græsset.

Massage er altid dejligt for oldemor

Dine oldeforældre vil elske dette yderst populære massage-apparat.

Hvis du læser anmeldelserne, så vil du se grunden til at den har solgt godt de sidste mange år.

Julegaveønsker til bedsteforældre - Massage til skulderne

Det bedste ved dette her nakkemassage-apparat er, at det også kan bruges til alle de store muskelgrupper, som også kan have brug for en afslappende og dyb massage.

Det er nakkemassage for alle der til daglig sidder på kontor eller har andre udfordringer med nakken.

Lad mormor få denne gave til jul og hun vil bliver virkelig glad.

Måske du skal ønske dig et kaffesæt til jul

Du er nået en alder hvor du gerne må få en lille én til kaffen.

Ønsk dit dette fine “sæt” i julegave og vær sikker på at der altid følger en dram med til kaffen.

ønske til jul - en lille en til kaffen

Perfekt til skovturen eller sommerhuset.

Lige en gave man gerne vil give sin far eller morfar.

En mini-donut-maskine til hende der elsker at bage

Denne maskine var en af de mest solgte julegaver for 2023 og vi tager den med på listen igen.

Hvis farmor elsker donuts, så er dette lige maskinen for dig.

juleønsker til hende donut bagemaskine

Maskinen er ligesom et vaffeljern, men den tryller masser af minidonuts frem.

Varm maskinen op, hæld dejen i, vent nogle minutter og de lækre og kanp så fedtede donuts er klar.

En god kandidat til din ønskeseddel for i år.

Ønsk der noget så du kan holde ferie trygt

Hvem skal vande planterne når du tager i sommerhus eller på ferie.

Du kan ønske dig et smart selvvandingsmaskine til dine blomster.

Så skal du ikke bede andre om at vande blomsterne, og måske bliver du så glad for den, at den bliver fast inventar.

Et godt gaveønske til dem der har masser af planter.

Et gaveønske der varmer i den kolde tid

Hvad med at ønske dig en trøje med indbygget varme?

En powerbank og denne trøje giver dig ekstra varme i op til 8 timer.

Et gaveønske der varmer

Hvis man gerne vil ønske sig noget lidt anderledes og alternativt, så er denne trøje helt sikkert sagen.

Forestil dig en man kan være ude og nyde at være tilskuer til en fodboldkamp eller at man kan holde sig varm i haven.

Husk at der skal en powerbank til for at holde varmen kørende.

Et personligt julegaveønske med en familie-collage

Måske et af de ønsker du ikke lige selv var kommet i tanke om.

Få lavet en flot collage med familiebilleder hos Illux.

personligt juleønske collage billede

Hvis du går op i boligindretning og selv vil have indflydelse på, hvordan din vægudsmykning skal se ud, er en personlig fotocollage den oplagte løsning.

Ud fra dine ideer og personlige fotos, sammensætter Illuxs kreative og erfarne designere en personlig fotocollage, der passer perfekt til dit hjem og din personlige stil.

En smart omeletbager til den perfekte morgenmad

Vi starter med et ønske i den fornuftige prisklasse hvor de fleste kan være med.

Lav den perfekte omelet med fyld hver gang og undgå en smadret uappetitlig æggemos.

Julegaveønsker til ham og hende omeletbager

Jernet laver 2 omeletter ad gangen på cirka 5 minutter.

Et rigtig god gaveforslag til dem der elsker at gøre noget ud af en gang morgenmad i weekenden.

Eller måske er super idé til campingvognen eller sommerhuset.

Kommer jeg tættere på juleønsket 2023 ? Der er lidt endnu, så bare kig videre.

Et anderledes spil som designer-gave

Her er julegaven der også kan gøre det som mandelgave.

Et flot designet og hyggeligt spil for alle aldre.

vælt ikke tjeneren spillet

Man skal skiftes til at sætte tallerkner og flasker på tjeneren, og den der vælter tjeneren taber.

Flot design og et anderledes juleønske som vi ikke har set før.

Juleønsker 2023

De største juleønsker 2023 er helt sikkert indenfor elektronik. Man tilbringer mere tid i hjemmet i 2022 og derfor skal der underholdning til. De store juleønsker er Playstation 5, Apple Watch 6, Iphone 12, Ipad Air, Google Nest Audio og AirPods Pro, som alle kommer til at stå på de fleste juleønskelister for 2023.

Hvilke julegaver ønsker du dig?

Mange tænker meget på, hvad kan jeg ønske mig i julegave, og derfor er du nok også havnet her.

De fleste ender med at juleønsker 2023 bliver det samme som sidste år.

Hos mænd er det sokker og underbukser, og hos kvinder er det en bog der altid kommer på ønskelisten til jul.

Men jeg vil med denne guide til juleøsnker hjælpe dig med at finde nogle nye og alternativer ønsker til din ønskeseddel.

Traditionelle julegaveønsker

Vi har lige været igennem en top 10 med ønsker som du ikke lige finder henne i dit supermarked.

Men der er selvfølgelig og en masse julegaveideer som er helt traditionelle og som går igen år efter år.

Måske har du bare glemt at du også mangler nogle af disse?

Årets elektronikgave til både ham og hende

Traditionen tro er der hvert år én eller flere elektriske ting som bliver et hit til jul.

I år er stemmestyring på manges jule ønskeliste.

Flere og flere ting styres med stemmen og snart skal man ikke skrive meget længere.

julegaveønsker til et smart hjem google 2020

Google Nest Audio kommer helt sikkert til at ligge under juletræet i år.

Med Google Nest Audio vil du opdage hvor praktisk det er at kunne lave en hurtig forespørgsel til google.

Man kan sætte en alarm eller andre små praktiske ting med stemmen.

Og så kan Google Audio Nest sågar hurtig finde din favoritmusik, spille den og skrue op og ned.

Og så er lyden ny kommet helt i top i modsætningen til tidligere modeller fra Google.

Høretelefoner er blevet et klassisk juleønske

Alle har brug for god lyd i ørene, nogle gange små og praktiske ørepropper, og andre gange lækker lyd måske i støjende omgivelser.

Lyd skal være trådløst og mange vil også efterhånden meget gerne have støjreduktion.

De bedste høretelefoner ligger omkring 2000 kr.

Men man kan sagtens få gode høretelefoner for under 1000 kr.

Det som de fleste køber her i år, er høretelefoner med støjreduktion, som også bliver mere og mere standard.

Så kan man lukke støjen ude og nyde lyden bedre, overalt, både hjemme og på flyveren.

En lækker vinterjakke er altid en god gave ved juletid

Hvis du vil gøre det nemt for noget at købe en gave til dig, så ønske dig en vinterjakke.

Alle kan bruge en vinterjakke ved juletid, og hvis du sender dit ønske inden Blik Friday, så kan du måske få en ekstra lækker jakke.

ønske til jul vinterjakke ham og hende

Den mest populære jakke til drenge og mænd lige nu er denne The North Face dynejakke.

Det vil være en klassiker til mænd og drenge i en del år tror jeg.

Trenden for vinterjakker til piger for 2023 er meget forskellig.

Men her er mit bud på en fed vinterjakke: Ambre 7/8 down Jacket – Army – irréel

Piger elsker en lang vinterjakke der holder så meget af kroppen så varm som mulig.

En vinterjakke er perfekt til ønskelisten hvert år og det er en nem gave at give.

Er det måske tid til en ny duft?

Du kan ønske dig den dyreste parfume jeg har kunne finde.

Blandt klassiske juleønsker for kvinder finder man altid årets mest populære parfumer.

Men hvorfor ikke bare gå efter den absolut dyreste? Det må da betyde at det er den bedste 🙂

Bond No 9 er et champagneblæs af en energifyldt parfume for både mænd og kvidner faktisk. Masser af frisk citrus og glitrende blomster (uden at vide hvordan de dufter)

Hvad er et godt julegaveønske for 2023 ?

Gode julegaveønsker for 2022 skal kunne bestilles online. I 2023 vil folk gerne have mulighed for at sidde hjemme og købe deres julegaver. Man skal sørge for at der altid er noget på sin ønskeseddel der kan bestille online, sæt derfor gerne links til produkterne på din ønskeseddel, så kan man nemt finde en gave til dig.

Hvad skal jeg ønske mig til jul som mand?

Skal du lige bruge nogle hurtige stikord til hvilke juleønsker du skal komme op med som mand ?

Først og fremmest kan du kigge på din garderobe for at se om du skulle mangle noget?

Måske er der noget tøj til sport som kunne trænge til en opfrisker?

Mangler du noget til din computer eller spillekonsol?

Har du et pænt ur?

Har du en flot blazer til fest?

Se vores indlæg med gaver til ham for mere inspiration.

Hvad skal jeg ønske mig som kvinde til jul?

Piger har ofte nemmere ved at finde på julegaveønsker end mænd.

Men hvis du er på helt bar bund, så er listen her perfekt for dig.

Snart kommer der et indlæg her på bloggen med gaver til hende, så du virkelig kan få nogle gode ideer.

Men lige nu må du nøjes med lidt stikord også.

Du kan ønske dig nogle af de dyre skønhedsprodukter som du mægtigt gerne vil prøve, men ikke lige har råd til i det daglige.

Samme “regel” gælder for mange andre gaveønsker, altså at ønske dig det som du ikke føler at du har råd til i dagligdagen.

Det kan være en ny mobiltelefon, høretelefoner, iPad, et abonnement til Netflix, et abonnement til lydbøger, de helt dyre sneakers.

Årets julegave 2023

Her er mine endelige bud på årets julegave 2023 til mænd, kvinder, teenagere og børn.

Der er altid svært at ramme 100% plet og samtidig svært at afgøre resultatet efterfølgende.

Men nogle år giver årets julegave bare sig selv.

For nogle år tilbage var det en hotdog-maskine der pludselig blev et kæmpe julegavehit.

Årets julegave 2023 til ham

Årets julegave til mænd bliver Playstation 5, DJI Mini 2 drone, FIFA spil til playstation, Sony høretelefoner og Google Nest Cam tilbehør til smart hjem.

airpod pro årets julegave til ham

JULEGAVER TIL HAM 2023 GUIDE

Som alternativ bliver det Bose eller Sonys nyeste høretelefoner, der komme med som årets julegave til mænd. Hold især øje omkring Black Friday hvor gode, men udgåede, modeller ofte sælges til rigtig gode priser.

Playstation 5 udkommer før jul og masser af drengerøve vil ønske sig denne og noget fede spil, såsom FIFA. Dog ser det ud til at Playstation 5 bliver umulig at skaffe her til julen 2023.

Der er kommet masser af nye Apple produkter dette efterår, og det kan sagtens blive noget du skal have på ønskelisten også.

Google Nest Cam er det nyeste skud på tech-stammen for fede og sjove enheder.

Nest Cam kan endda skelne mellem en person og et køretøj, så du kan angive, hvilke underretninger du vil have.

Det batteridrevne Google Nest Cam fungerer lige der, hvor du har brug for det, fra stuen til haven.

Årets julegave 2023 til hende

Årets julegave til kvinder 2023 bliver Apple Watch 6 med iltmåler, Iphone 13, Ipad Air, skønhedsprodukter, fede sneakers og tasker.

Kvinder er ikke så vilde med ure som mænd, men Apple Watch har trods alt fået flere kvinder til at gå med ur.

Årets julegave 2020 til hende

JULEGAVER TIL HENDE GUIDE

Det nye Apple Watch 6 kan blandt andet måle ilt i blodet og på den måde hjælpe dig med dit helbred, og hjælpe dig med at få mere ud af din træning.

Vi tror også at Air Pods Pro bliver totalt udsolgt til julen 2022, så det bliver helt sikkert et kapløb mellem dem og Apple Watch.

Indenfor skønhedsprodukter tror jeg at kollagen-tilskud er noget som mange kvinder gerne vil prøve.

En dyr og god vippeserum er også oplagte som gave.

Hvis budgettet er stort, så er Iphone 12 vel også et af de store juleønsker for 2022.

Årets julegave til børn 2023

Hvad der kommer i biograferne til jul afgør ofte hvad der bliver årets julegave til børn.

Hold øje med film til jul og forvent at spil, tøj og merchandise bliver populært.

Vi afventer lidt med at komme med vores bud, da det endnu ikke står helt klart hvad der hitter.

Ipad og høretelefoner er altid et hit, så hvis man ikke har dette endnu, så er de med at få det på ønskelisten.

Playstation 5 kommer lige før jul og det kan godt blive udsolgt allerede til Black Friday.

Årets julegaveønsker til børn – nyhed

Lad dit barn sove hyggeligt, roligt og trygt.

Nogle gange er det lettere at falde til ro og sove, hvis man kan krybe i en tryg favn og have det hyggeligt.

Årets julegaveønske til børn 2021

Denne hyggelige og smarte pandapude er måske ikke helt det samme, men du får stadig den rolige og hyggelige følelse af et stort, trygt kram.

En nyhed her i 2023 som jeg ikke har set før, og helt sikkert en kandidat til årets julegave til børn.

Årets julegave til teenager 2023

Årets julegave til teenager 2022 bliver en playstation 5, cola køleskab eller et løbehjul til drengene, og til pigerne er det Apple AirPods Pro, en lækker taske, Apple Watch eller fede dyre sneakers.

Eller hvad med sådan et lækkert coca cola minikøleskab ?

Årets julegave til 18 årige dreng

Hos pigerne er det tøj og mobiltelefoner der er sagen. Sneakers er også blevet et hit efterhånden.

Apple AirPods Pro er et sikkert gavehit for 2022 til teenagepiger, og et Apple Watch i samme båd.

Hjælp med at opfylde julegaveønsker for andre

Flere og flere familier befinder sig i en så sårbar økonomisk eller social situation, at det kan være næsten umuligt at finde overskud til julen og julegaverne.

Mødrehjælpen har lavet et projekt de kalder “Juleønsket” som giver muligheden for at børn mellem 0 – 15 år får mulighed for at få deres julegaveønsker opfyldt.

Typisk får børnene mulighed for at indsende deres ønsker, ønskerne hænger derefter på et juletræ. Som støtte og giver kan man så vælge et af ønskerne, købe gaven, pakke den flot ind, og derefter sørger mødrehjælpen for at gaverne afleveres til den rette.

Læs mere her hvordan Mødrehjælpen hjalp børnene med deres største julegaveønsker.

Den ultimative guide med julegaveønsker for 2023

Jeg er helt sikker på at andre hjemmesider vil hævde at de har lavet den absolut bedste guide med julegaveønsker, men jeg synes nu at denne guide er helt speciel fordi jeg har tænkt meget over hvert enkelt forslag her.

Alle julegaveønsker i denne guide har en lille god forklaring med sig, så man ikke bare får en række tilfældige varer som man lige så godt kan se i en reklame i postkassen.

Jeg har været forbi de mest populære webshops og set på hvad der er deres mest solgte varer, jeg har være forbi de små butikker med specielle varer for at se på hvad de har af spændende nyheder, og på baggrund af dette har jeg lavet et mix af julegaveønsker hvor du helst skulle kunne finde noget du ikke har set før, men også noget som kunne være interessant her op til jul.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke julegaveønsker hitter i 2023?

De mest populære julegaveønsker som virkelig hitter her i 2022 er AirPods Pro til kvinder, Playstation 5 til mænd, gamingudstyr til teenagere og figettoys til børn.

I denne guide for du mere hjælp og inspiration til at finde andre julegaveønsker der hitter og alt er opdelt i kategorier så det er nemt at finde.

Hvad ønsker folk sig til jul?

Her i 2022 ønsker folk sig vanen tro mest elektronik, og der er især mobiltelefoner, Ipads, Spillekonsoler og gamingudstyr der er på ønskelisten i år. Kvinder ønsker sig altid parfume, tasker, undertøj og sko. Mænd ønsker sig netop elektronik og hvor en metaldetektor kan være årets nye spændende ønske. Teenagere og børn ønsker sig fidgettoys, gaming og fedt tøj.

Kilder til andre gode julegaveønsker

For at lave denne store guide til julegaveønsker, så har vi måtte igennem en masse hjemmesider og videoer.

Hvis du har brug for alternative kilder og inspiration, så har vi disse to sider som du kan besøge også.

Today har en fin liste for dem der elsker mad. Og Giftsicle har en kæmpe oversigt med gaver også.

Af danske sider der laver gode lister med gaveønsker, så kan vi anbefale Gavegeniet.dk, som er uden reklamer og har oprigtigt gode artikler.

Fandt du hvad du skulle ønske dig til jul ?

Det var min guide og oversigt med julegaveønsker og juleønsker for 2023.

Jeg håber at du fandt inspiration og ideer til noget du kan ønske dig til jul?

Jeg opdaterer listen løbende og hver år, så du kan altid vende tilbage her for ny inspiration og ideer til juleønsker.

Det er som om at det bliver sværere og sværere at give julegaver, fordi mobiler, ipads og laptops tager al vores tid.

Er der længere tid til at fordybe os, og glæde sig over andre gaver ?

Jeg ønsker dig en glædelig jul og tak fordi du læste med.

Husk at kigge rundt på min fine blog, der er masser af god artikler.