Simonie
Coca Cola mini køleskab - se de 4 fede køleskabe her

Coca Cola køleskab – Guide til alle typer cola køleskabe 2023 (mini køleskab)

Oversigten med de fedeste Coca Cola køleskabe

Vi har samlet en oversigt med de forskellige typer af Coca Cola køleskabe man kan købe i Danmark i 2023.

Det er bare lige lidt ekstra lækkert, hvis man elsker Coca Cola, at have sine kolde Colaer klar i et lækkert lille køleskab, med et fedt Coca-Cola logo på siden,  det ser bare godt ud.

Jeg skulle finde et minikøleskab til min bror, og da jeg tjekkede så fandt jeg faktisk 4 forskellige modeller med Coca Cola logo, så det blev lidt svært at vælge til sidst, men det lykkedes. Jeg starter med den jeg valgte.

Coca Cola mini køleskab som dåse

I sidste ende synes jeg at dette køleskab var det fedeste fordi det havde form som en coladåse.

At det kan opbevares 12 coladåser og at den kan bruge i bilen også spillede også ind.

Coca Cola mini køleskab som dåse

LÆS MERE OM DÅSEN HER

Smart lille køleskab simpelt formet som en cola-dåse og derfor er det en fed lille ting til indretning af din bolig. Den passer super godt til et teenageværelse, et kontor, men så sandelig også i den rette type køkken.

Kapslen på toppen fungere som håndtag når man skal have sit køleskab med på farten, du kan nemlig koble køleskabet til en almindelig stikkontakt, men også tilslutte det til stikken i bilen, som typisk er et 12V udtag.

For en Coca-cola fan så er dette bare en drømmegaven som altid giver kolde colaer lige ved hånden.

Praktisk viden om Coca Cola køleskabs-dåsen:

Køleskabet er et officielt licenseret produkt.

Rummer 10-12 dåser (33 cl)

Hylden i midten kan fjernes.

Kan kun køle colaer til 20 °C lavere end den omgivende temperatur, så hvis det står i et varmt rum med en temperatur på 27 grader, så kan drikkevarerne kun køles til ca. 7 grader. Vær opmærksom på det.

Lydniveau: 45 DB

Ledningslængde: cirka 150 cm

Mål: 28 cm i diameter, 47 cm høj

Vægt: cirka 6 kg

Coco Cola Minifridge – klassisk retro minikøleskab

Hvis du synes at en coladåse er lige smart nok til din indrtning, så kan man også gå en mere klassisk retning, men dette lidt retro køleskab.

Dette køleskab har 15 liters kapacitet og kan derfor tage 4 stk. 1,5 liter Coca-cola.

coca cola køleskab mini rød og hvid elgignten

LÆS MERE OM KØLESKAB HER

Køleskabet er  transportabelt med fint praktisk bærehåndtag.

Som den tidligere model kan denne også tilsluttes almindelig stikkontakt og til bilens strøm.

Køleskabet har også en funktion så det kan holde noget varmt, har har du lige noget pølsehorn eller pizza der skal holdes varmt, så kan det også bruge på den måde.

Når det kører på 220V (stikkontakt) så har den en ECO funktion der gør at den bruger mindre strøm.

Scandomestic Cool Tube Coca Cola køleskab

coco cola køleskab gode anmeldelser test

Dette køreskab har fundet over 45 gode anmeldelser (læs dem her) og hvis man kan tale om test af en coca cola minikøleskab, så er dette det nærmeste vi kommer på en test og et resultat.

Jeg var lige ved at vælge denne, men denne er 50 liter i størrelse, og derfor noget større en dåsen.

Scandomestic coolcube coca cola køleskab

LÆS ALT OM KØLESKABET HER

Køleskabet her er perfekt til festlokalet, minibaren, på kontoret hjemme og på arbejdspladsen.

Anmelderne fremhæver at køleskabet er flot, støjsvagt, har god kapacitet og at alle teenage-vennerne er dybt misundelige.

Et rigtigt flot mini-køleskab efter min mening, og det bliver sådan et lige så snart der er plads til det.

Det store mini køleskab med lås

Vi slutter af med den “store” version af den forrige. 155 liter køleskab med lås.

Vælg denne til idrætsklubben eller til kontoret hvor der skal være lidt kontrol med forbruget, måske betaling.

det store mini køleskab med Coca-cola

SE ANMELDELSER HER

Dette køleskab er ikke transportablet på nogen måde, det er et simplet flot køleskab som man kender fra en bar, grillbar, spotsklub eller lignende.

Vi synes det skulle med her, hvis du nu havde pladsen til det, eller behovet for flere koldedrikke altid.

Smeg coca cola køleskab

Smeg kender du måske ? de lækre retro køleskabe i klassisk amerikansk dinner stil.

Smeg coca cola køleskab.jpg

SMEG COCA COLA KØLER

Dette retro Smeg køleskab FAB28RDCC5 med stilistisk Enjoy a Coke-tema tilføjer et friskt look til dit køkken.

Det fritstående køleskab har 244-literskapacitet og et Multiflow-system til pålidelig langvarig opbevaring.

Det italienske mærke Smeg er verdenskendt for dets udbud af hverdagsapparater, som kombinerer retrodesign med den nyeste teknologi, men du kan også sætte det i et moderne køkken for at skabe kontrast.

Hvorfor smager Coca Cola så godt?

Ja, hvorfor kan vi så godt lide Coca-Cola?

Som en garvet vinkyper, så kan man jo give sig ud i hvilke nuancer af smage der findes i en Cola.

Sødme, vanilje, kanel, citrus, krydderier, og alt det hemmelige, aner det ikke.

Hvorfor mon det er så svært at finde ud af at kopiere smagen?

Denne artikel fortæller om at man mener at have fundet indholdet af Coca-Cola.

En Coca-cola skulle efter sigende indeholde: Ekstrakt fra Coca-blade, koffein, sukker, lime juice, vanilje, karamel og 6 forskellige typer af olier: Appelsin, citron, muscat, koriander, kanel og orangeblomst.

Sådan, så kan du bare blande din egen Coca-cola fremover.

Hvem elsker et Coca Cola køleskab?

Coca Cola køleskabe er populære hos mange mennesker, der nyder at have et køleskab, der er fyldt med deres yndlings sodavand. Dette gælder især for folk, der er fans af Coca Cola og nyder at have en stadig forsyning af denne sodavand ved hånden.

Coca Cola køleskabe er også populære hos folk, der elsker retro- og vintage-stil, da de ofte har et klassiske og nostalgiske udseende, der passer ind i dette tema.

Hvad gør at Coca Cola logo ser federe ud på et køleskab end Pepsi?

Det foregående afsnit var måske lidt tungt, men fortalte dig meget om selve Coca-Cola.

Hvis du har læst hertil, så vil du vide at vi her på siden bedre kan lide Coca-cola end Pepsi, og det kan du sikkert også?

Men har du tænkt over om du ville kunne lide Pepsi hvis Coca Cola slet ikke fandtes?

Coca Cola var nok aldrig blevet et så stort mærke hvis ikke at smagen passede godt til de fleste menneskers smagsløg, og det i sig selv er jo bare ren kemi. Det gælder om at sammensætte nogle kemiske elementer der passe lige ind i hvad din mund og hjerne generelt godt kan lide.

Jo bevares, der er også både sukker og koffein i en klassisk Coca Cola, så der bliver også leget lidt med afhængighed og sukker-optur.

Men hvis man kigger på Coca Colas logo, er det så fordi du godt kan lige Coca Cola at logoet også ser bedre ud, eller er et mini-køleskab med colaer bare synonym med at det også skal være Coca Cola der faktisk står inde i køleskabet.

Fordybelse om cocacola køleskab

En anden ting er at man jo kan skrive side op og side ned omkring Coca Cola, Pepsi, logoer og køleskabe, men har det nogen relevans i det øjeblik du har besluttet dig for at anskaffe en minikøleskab ? Får man egentlig læst om detaljerne?

Man kan jo ikke rigtige teste en mini-køleskab andet end at konstatere at det køler eller ej? Knirker lågen? Larmer det? Ja, der er da nogle punkter som man kan holde øje med, man kan læse et par anmeldelser for at sikre at det lille køleskab med dit fine Coca Cola logo på siden ikke ender med at være til mere irritation end glæde.

Et minikøleskab er ofte ret lydløst

Erfaringen generelt med de helt små køleskab er at de køle stille, lydløst og langsomt. Men du skal da være opmærksom på hvor præcis det skal stå. Placeres du det lige ved siden af din PC hvor du skal sidde i ro og mag og skrive dit speciale, så er det selvfølgelig lidt træls hvis det afgiver en konstant summende lyd. Men de fleste der har sådan et køleskab på sit værelse, ved sin PC eller på kontoret de hører musik, spiller spil (gamer) eller andet der gør at man ikke hører små lyde alligevel.

coca-cola køleskab med gennemsigtig låge retro billig

Men igen, er det vigtigt når du har besluttet dig for at bruge ca. 1000 kr. på det køleskab der får dit værelse eller kontor til at være 100% præcis som du synes det skal være. Hvis køleskabet holder i 10 år, så er det 100 kr. om året for at have Coca Cola “street credit” på kontoret og værelset.

Og hvis du som forældre giver sådan et skab til dit teenage barn, så vil de jo synes at det er det fedeste i hele verden, og de vil ikke skille sig af med køleskabet før de en dag møder en krakilsk mand eller kone der ikke ønsker dette vidunder af et møbel i hjemmet. Kan det lade sig gøre ? Man ved det ikke, men alle taler om det.

Fordybelse omkring dit Coca Cola køleskab

Men tak fordi du også læste med hertil, for lige at få rundet tankerne om dit kommende Coca-Cola køleskab lidt af, og for at dykke lidt dybere ned i hjernen, før det store køb. I sidste end vil du have glemt den forholdsvis store investering inden længe, overskygget af glæden ved dit eget lille køleskab, så du ikke skal flytte dig en meter for at hente den næste kolde drik.

klassiske coca-cola køleskabe

Man skal ikke forhaste sig, man skal læse anmeldelser, Google hele nettet, spørg sig til råds, stille spørgsmål i et forum, man skal gøre ALT for at finde frem til det køleskab der er det bedste for netop dig, men har du læst med hertil, så vil jeg også sige at du har gjort nok, da det jo trods alt bare er et lille køleskab til at sætte på værelset.

Vi håber du elskede denne oversigt og at den har gjort dig lykkelig og glad. Husk at vi også har masser af andet lækkert at læse her på Simonie.dk og hvis du elsker Cola, så vil du også elske vores indlæg om gaver til hjemmet.

Vores favorit coca-cola køleskab

Vores absolutte favorit er dette køleskab, fordi det både har et lækkert Coca-cola look, men også fordi det faktisk kan køle rigtig godt.

 

Scandomestic coolcube coca cola køleskab

FIND FAVORITEN HER

Men man skal huske at der skal være plads, for det fylder altså en del hvis det skal stå på et skrivebord.

Men til hjemmebare, eller på gulvet på teenageværelser er det helt perfekt.

Afslutning

Tak fordi du læste med på dette spændende indlæg om mini coca cola køleskab, som endte med at være alle coca cola køleskabe som jeg kunne finde på markedet lige nu.

Kig omkring på bloggen her og find andre spændende indlæg om julegaveønsker og bedste kollagenpulver også.