Simonie
tøj til gravid

Alternativt tøj til gravide

Hvilke typer tøj kan og bør man købe som gravid?

I denne artikel vil vi se lidt på nogle interessant alternative beklædninger når man er gravid.

Det første der kan være stor hjælp er en graviditetstop.

En graviditetstop er til for at få dit til at se bedre ud og føle dig bedre tilpas.

Nogle toppe er alt-i-en med både top og BH i samme stykke tøj.

tøj til gravid

Du er gravid!

Tillykke – nu prøver du at finde ud af, hvordan du skal håndtere dit skab i de næste ni måneder.

Selvfølgelig er moderskabs-stil ikke en en-størrelse-passer-alle bestræbelser.

Der er masser af måder at nærme sig det på (uanset om det betyder, at man køber en helt ny garderobe eller kobler sammen setup fra det, du allerede ejer), men mere end noget andet er der en mulighed for at bryde alle mulige formodede ”regler” (selvom du selvfølgelig kan – og bør – undgå gamle skolekodemoder, hver gang, med eller uden en baby på vej).

Hvem er bedre for at give nogle oprigtige og faktisk nyttige råd til påklædning til din graviditet end de utroligt stilfulde mode-redaktører og bloggere, der allerede har gjort det?

For nogle af disse kvinder var realiteterne i moderskabsstil langt fra fantasierne om at klæde sig, mens jeg forventede: ”Jeg har altid forestillet mig, at når jeg var gravid, ville jeg bære søde stramme kjoler, hæle, bikini, der omfavne bulingen – som berømtheder kjole, når de er gravide, ”minder en mode-konsulent, stylist og tidligere modedirektør hos Real Simple.

”Men da jeg var gravid, havde jeg en enorm mave, hævede fødder og ankler – alt i alt blev alt forstørret og ikke på en god måde… det var da jeg indså, at jeg var nødt til at klæde min nye kropsform.”

Vi spurgte 11 af vores favoritter om deres væsentlige køb (og de helt unødvendige), de lagdelte tricks og uventede heltestykker, de stolede på, mens de forventede, og de personlige stil-afsløringer, de havde, som har haft indflydelse på, hvordan de klæder sig i dag. Forud skal du læse deres takeaways på den dybt personlige, til tider besværlige, lejlighedsvis behagelige udfordring, der er moderskabsmode.

På Simonie.dk har jeg efterhånden fået samlet en del gode og inspirerende sider med gaveønsker og gaveideer. Skulle du stå og mange en god ide til en gave du skal købe eller mangler du ideer til noget du selv skal ønske dig, ja så find alle indlæg om gaver i menuen. De mest populære sider er siden med julegaveønsker, gaver til ham, gaver til hende og gaver til teenagere.